Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی گفت: توسعه سرمایه‌گذاری در تولید دانش‌بنیان سیاست محوری قوه قضاییه است و مسائل این حوزه و رفع مشکلات آن در دستور کار قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی در نشست هم‌اندیشی با فعالان و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان گفت:  ابتکار مقام معظم رهبری نظام اسلامی این بود که شعارهای اقتصادی را در کشور اعلام کردند و امسال دانش‌بنیان بودن تولید را مطرح کردند، این فرمایش شاه‌کلید حل مشکلات کشور است و مجموعه دادگستری نیز این مهم را سرلوحه قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی اظهار کرد: برای داشتن پشتوانه قوی و قابلیت رقابت در بازارهای جهانی و ماندگاری در تولید حتماً باید بر پایه دانش و علم حرکت کنیم، نیاز اصلی امروز این است که صنایع دانش‌بنیان و علم محور شوند، بیش از ۳۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان مرکزی فعالیت دارند اما تنها ۱۰۵ واحد در حوزه شرکت بنیان واردشده‌اند.

وی ادامه داد: برای رسیدن به افق ۵۰ هزارتایی شرکت‌های دانش‌بنیان راه سخت و طولانی در پیش است که باید موردتوجه قرار داشته باشد.

رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی گفت: محوریت پارک علم  و فناوری از مهم‌ترین اجزای زیست‌بوم است که با محوریت همین مرکز می‌توان یک کارگروه اجرایی  ایجاد و مسائل و مشکلات را مطرح و بررسی کرد تا مسائلی که در استان و یا سطح ملی قابل‌رفع است شناسایی و مشخص شود.

موسوی بیان کرد: اگر بازار بزرگ صنایع در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرد نیاز نیست محصولات موردنیاز صنایع از خارج کشور تأمین شود، تولیدات همراه با فناوری و علم محوری داریم که شرکت‌های بزرگ به آنها توجه نمی‌کنند.

وی ادامه داد: تمامی چالش‌های پیش رو، مشکلات، موانع و سختی‌ها در حوزه تسهیلات و حمایت  مکتوب ارائه شود تا ورود و بررسی لازم در این خصوص صورت گیرد.

رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: نیاز است در مراکز صنعتی بزرگ یک واحد فناوری  تأسیس شود که این که این مهم نیز باید از سوی مسئولین ذیربط پیگیری شود.توسعه سرمایه گذاری در تولید دانش بنیان سیاست محوری قوه قضاییه است.

دستگاه قضایی عزم جدی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تا اخذ نتیجه قطعی دارد

ربیع الله قربانی دادستان اراک در نشست هم‌اندیشی با فعالان و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان استان در اراک گفت: تحقق شعار سال بسیار برای دستگاه قضایی اهمیت دارد و اختصاص یک روز از هفته قوه قضاییه برای پیگیری مشکلات واحدهای دانش‌بنیان نشان از این مسئله مهم دارد.

قربانی اظهار کرد: از مهمترین مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی شرکت‌های دانش‌بنیان است و دستگاه قضایی عزم جدی برای حمایت از این شرکت‌ها تا اخذ نتیجه قطعی دارد.

وی ادامه داد: از مهمترین مواردی که مورد انتظار شرکت‌های دانش‌بنیان است ترویج محصولات این شرکت‌ها و منع شرکت‌های دولتی از خرید محصولات خارجی و منع از واگذاری کار به شرکت‌های خارجی است لذا به دنبال این هستیم که این پیشرفت علم و فناوری در راستا کمک به اقتصاد ملی بکار گرفته شود.

دادستان اراک تعارض منفعت این شرکت‌ها را با افراد صاحب قدرت یکی از چالش‌های عمده واحدهای تولیدی دانست و افزود: دستگاه قضایی در این خصوص پیگیری لازم را انجام می‌دهد.دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در استان فعال و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای تولیدی را در دستور کار خود دارد.

قربانی گفت: برنامه‌ریزی و بازدید دوره‌ای و میدانی از شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان توسط مقامات قضایی به‌منظور شناسایی و پیگیری موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و دانش‌بنیان، مرتفع شدن واگذاری اراضی موردنظر برای طرح توسعه واحد آلومینیوم  و.. ازجمله اقدامات صورت گرفته در این حوزه بوده است.

وی بیان کرد: دادگستری استان مرکزی در قرارگاه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، اصلاح بروکراسی غیرضروری، مشارکت و  حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، اشتغال و تولید در استان اعلام آمادگی کرده و فعال است.

دادستان اراک افزود: تقویت اقدامات محور دبیرخانه اقتصاد مقاومتی، کارگروه نظارتی فرهنگی مالی و پژوهشی و مالیاتی در دستور کار است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان مرکزی حمایت از شرکت های دانش بنیان دستگاه قضایی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امروز بعدازظهر در آیین افتتاحیه نخستین رویداد مانوین که با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس برگزار شد، از ۵ پیشکسوت فعال در حوزه‌های توسعه مفهوم فناوری‌های نرم، توسعه فناوری‌های آموزشی، توسعه اکوسیستم انیمیشن، توسعه صنایع خلاق تقدیر به عمل آمد.

فعالان حوزه فناوری‌های قرآنی و توسعه مفاهیم قرآنی در جامعه، برنامه تلویزیونی محفل، حوزه فناوری‌های زبان فارسی و توسعه زبان فارسی، بازی موبایلی آمیرزا، حوزه توسعه ادبیات حل مسایل اجتماعی و زیرساخت فناوری‌های نرم و خانه اندیش ورزان نیز به عنوان فعالیت‌های شاخص تقدیر شدند. در پایان نیز از سامانه ایران دیتا و اطلس فرهنگی کشور رونمایی شد.

جایگاه شرکت های خلاق باید حفظ شود 

روح اله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در این آیین افتتاحیه نخستین رویداد مانوین گفت: ما دارای دو ارزش هستیم که این قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می شود. علم عموما دارای مبنای عقلی و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

وی افزود: هنر و فرهنگ از ابزارهای قلب است که هنرهایی مانند موسیقی، نقاشی، مجسمه سازی و غیره از محصولات این حوزه به شمار می رود. 

به گفته وی، ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد باعث ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می کند. 

وی یادآورشد: منظور از تولید ارزش، ثروت آفرینی نیست. فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد و  این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش بنیان خلاق را رقم می زند. 

وی عنوان کرد: شرکت های خلاق و دانش بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می دهد. در خواست من این است که جایگاه شرکت های خلاق که در حوزه های هنری و فرهنگی فعال هستند، حفظ شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش بنیان تاکید شده است.

دهقانی گفت: بر اساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق حفاظت کنندگی داشته باشد چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد:  این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهمترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری