Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "مهرداد رضایی"، شب گذشته باحضور در"میزگرد تخصصی با محوریت چشم انداز توسعه بیمه‌های عمر کشور" در کلاب هاوس، گفت: باتوجه به شرایط شرکت‌های بیمه‌ای و براساس صورت‌های مالی و ایرادات آن، بررسی ذخایر و شرکت در منافع، نظارت یکسانی برآنها انجام می‌شود.

رضایی افزود: بعنوان مثال آیین نامه 97 شورایعالی بیمه ، نحوه سرمایه‌گذاری و محدودیت‌ها و ظرفیت‌های شرکت‌های بیمه برای سرمایه‌گذاری در بانک‌ها را بیان کرده که این تعریف برای شرکت‌های قدیمی‌تر قابل قبول است، اما سرمایه‌گذاری یک شرکت بیمه جدید در بانک که ذخایر آنچنانی ندارد از نظر اقتصادی توجیه ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نظارت بر بیمه‌های زندگی بیمه مرکزی، ادامه داد:بنابراین اگر تفاوت‌هایی در نظارت بیمه مرکزی بر شرکت‌های بیمه وجود دارد ناشی از ماهیت شرکت بیمه است و نمی‌توان یک فرمول و یا آیین نامه‌ای که نوشته شده را دقیقا یکسان ، برای شرکت‌های بیمه جلو رفت اما از نظر ساختار نظارت و نوع نگاهی که به شرکت‌های بیمه وجود دارد کاملا یکسان است.

رضایی، بااشاره به قدمت 20 ساله شکل‌گیری محصول بیمه عمروسرمایه‌گذاری در کشور گفت:از آن زمان که این محصول مطرح و با استقبال خوبی روبرو شد تاکنون بیشتر طرح‌های شرکت‌های بیمه ماهیت کلی و یکسانی داشته و فقط در پوشش‌های تکمیلی آن تفاوت‌هایی وجود دارد.

وی، با مطرح کردن این پرسش که "باید نگاه‌ها بعد از گذشت 20 سال تغییر کند و ببینیم آیا این محصول مارا به سرمنزل مقصودی که می‌خواستیم رسانده است یا خیر؟"، گفت:بیشتر فعالان صنعت بیمه می‌گویند خیر نرسانده زیرا به ضریب نفوذی که درنظر بود، نرسیدیم.

مدیرکل نظارت بر بیمه‌های زندگی بیمه مرکزی، گفت:درحال حاضر درفروش بیمه‌های عمرو سرمایه‌گذاری بحث سرمایه‌گذاری را پررنگ می‌کنیم اما صنعت بیمه برای سرمایه‌گذاری بازارهای رقیب بسیاری مانند بانک، بازار مسکن، طلا و ارز دارد، بنابراین چیزی که مغفول مانده پررنگ کردن قسمت پوشش‌ها است.

وی، شفافیت را یکی از مهمترین نکات درجلب اطمینان مشتری دررابطه با بیمه‌های عمروسرمایه گذاری دانست و توضیح داد: مشتری ترجیح می‌دهد که اطمینان بیشتری نسبت به نتیجه و بازخورد داشته باشد و دادن این اطمینان به مشتری مهمتر از یک یا دو درصد بالاتر بودن سود است.

پربیننده ترین انتخابات دبیرکلی سندیکای بیمه گران ۱۵ شهریورماه برگزار می شود تاخیر در برگزاری انتخابات دبیرکل سندیکای بیمه گران سرپیچی از قانون سندیکا است شرکت‌ های بیمه ای در این سال ها نرم افزارهای بیمه‌ گری مناسبی راه اندازی کردند سود خوب در توجه شرکت های بیمه ای به کسب و کارهای خرد است قسمت عمده پرتفوی اتکایی در اختیار دولت است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت بیمه شرکت های بیمه سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد داش‌بنیان ریاست‌جمهوری، بیان کرد: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیرات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

میرآبادی در همین راستا ادامه داد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم.

وی درباره اهمیت بازارهای بین‌المللی افزود: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شان هستند که دراین میان بازارهای بین المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین المللی مستلزم شرایطی هچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت  است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. 

میرآبادی ادامه داد:  فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین المللی ارائه می شود، سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی درخصوص ایجاد فضاهای بین‌المللی برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملا عرصه را برای افزایش تولید این شرکت ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. 

میرآبادی ادامه داد: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت ها به بازارهای صادراتی جدید  از رهگذر تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند، هموار کند.

میرآبادی به یکی دیگر از حوزحمایتی این سازمان اشاره کرد و گفت: دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»