Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رضا فلاح مبارکه مدیرعامل این شرکت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پیش بینی کرد که این واحد معدنی ۳۶ ماه آینده به بهره برداری می رسد.

وی ابراز امیدواری کرد که با بهره برداری از این طرح معدنی و افزایش ظرفیت‌های معدنی، مزان ارزش افزوده فرآوری موادمعدنی افزایش یابد و منجر به توسعه و رشد بیش از پیش منطقه معدنی بافق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال معدنی تصریح کرد: بسیاری از محرومیت‌های شهرستان به علت تاخیر در احداث کارخانه‌های جوارمعدنی است که  یکی از آن طرح ها، کارخانه گندله سازی به ظرفیت پنج میلیون تن است که با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی دیگر از مسوولان استان یزد و کشور اسفندماه سال ۹۹ در این شهرستان افتتاح شد.

مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران - بافق از تولید ۶ میلیون تن سنگ آهن سال گذشته در این شرکت خبر داد و بیان کرد: این واحد برای تامین خوراک گندله به ظرفیت پنج میلیون تن در سه چاهون به دنبال استخراج از معادن قدیم و جدید است.

فاح مبارکه از آغاز باطله برداری برای  استخراج از معدن «آریز»( دی ۱۹) به صورت اشتراکی با مجتمع معدنی و صنعتی  چادرملو  اردکان خبر داد و افزود: این معدن که به کمک خبرنگاران از این  بعد به « آریز» نامگذاری شد، بیش از ۱۰۰ میلیون تن ذخیره  سنگ آهن دارد که  نیمی از آن به شرکت سنگ آهن مرکزی ایران- بافق تعلق می گیرد.

به گفته این مسوول ، باطله برداری از معدن جدید آریز سه سال طول می کشد تا به مرحله استخراج و تولید برسد.

فلاح، نیاز مبرم کارخانه گندله سه چاهون بافق را به خوراک(کنسانتره) یادآور شد و اضافه کرد: علاوه بر تولید محصول در معادن زیرمجموعه شرکت سنگ آهن بافق، خرید چهار میلیون تن سنگ از منابع خارج از شهرستان برنامه ریزی شد.

وی به شرایط سخت تحریم ها اشاره کرد و افزود: در چنین شرایطی با همت متخصصان داخلی، کارخانه «گُندله» سه چاهون بافق با یک میلیارد و ۸۵۵ میلیون یوآن چین سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال برای ۷۸۸ نفر راه اندازی شد که برای سنگ آهن و شهرستان بافق برگ زرین در تاریخ این منطقه به شمار می رود.

فلاح تصریح کرد: گندله سازی یکی از طرح‌های جوار معدنی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران- بافق است که با سایر طرح ها، زنجیره فولاد را در این شهرستان تکمیل می‌کند و گندله که در روش احیای مستقیم تولید فولاد، کاربرد دارد.

هم اکنون بیش از هفت هزار نفر در شرکت سنگ آهن مرکزی بافق به کار اشتغال دارند که با احتساب خانواده های آنها و بازنشستگان افزون بر ۷۵ درصد جمعیت این شهرستان ۵۲ هزار نفری به نوعی وابسته به این شرکت هستند.

این شهرستان در منطقه گرم و خشک ناحیه مرکزی ایران قرار دارد و از رونق فعالیت‌های معدنی برخوردار است ، منطقه از لحاظ اندیس‌های معدنی غنی است و مهمترین آن را می‌توان سنگ آهن، فسفات، سرب و روی نام برد و رگه‌هایی از اورانیوم نیز در آن مشاهده می‌شود که در حال حاضر هزینه زندگی بیشتر مردم منطقه از طریق کار در معادن تامین می‌شود. 

مرکز شهرستان ۵۲ هزارنفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها توسعه ایران توسعه اقتصادی یزد اشتغال زایی بافق وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی معدن سنگ آهن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران توسعه اقتصادی یزد توسعه ایران توسعه اقتصادی یزد اشتغال زایی بافق وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی معدن سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۶۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه

تین نیوز

ساخت دو کارخانه مشترک میان آلستوم فرانسه و راه آهن مصر در شهر اسکندریه

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، وزیر حمل و نقل مصر از امضای تفاهمنامه مشترک با وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه برای راه اندازی نخستین کارخانه تولید ناوگان ریلی فرانسوی در مصر خبر داد.

به نوشته ریل ژورنال، کامل الوزیر اعلام کرد که بر اساس مصوبه دولت مثر، قرار است از ظرفیت های شرکت آلستوم فرانسه برای ساخت و راه اندازی دو واحد کارخانه تولید ناوگان ریلی در شهر اسکندریه استفاده شود که بیش از ۱۲۰۰ شغل در این مسیر ایجاد خواهد شد.

به گفته کامل الوزیر، نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم به تولید ناوگان ریلی مورد استفاده در خطوط مترو، مونوریل، LRV و قطعات یدکی آنها خواهد پرداخت. کارخانه دوم نیز قرhv است بر تولید تجهیزات قطارهای برقی، سیتسم های علائم و ارتباطات و کابل و پنل های مورد استفاده از تجهیزات الکتریکی قطارهای آلستوم بپردازد.

 کامل الوزیر در جریان سفر خود به فرانسه، قرارداد ساخت خط ۶ مترو قاهره را با آلستوم به امضا رسانده است. همچنین قرار است دستکم، ۲۵ درصد از بودجه ۹۰۰ میلیون دلاری مورد نیاز ساخت خط ۶ مترو قاهره از سوی دولت فرانسه تامین شود. آلستوم در ادامه همکاری خود با راه آهن و وزارت حمل و نقل مصر، قرار است در توسعه خطوط ۱ و ۳ مترو قاهره نیز مشارکت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد برگزار شد
  • پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بچه‌های مسجد افتتاح شد
  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه