Web Analytics Made Easy - Statcounter

شعبه بلوارکشاورز بانک پارسیان به عنوان شعبه تخصصی ویژه سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه،21 اردیبهشت ماه 1400 با ارائه خدمات بازارسرمایه رونمایی شد. هرچند این باجه از سال گذشته فعالیت های خود را آغاز نمود اما رونمایی رسمی بعد از آنکه خدمات بازار سرمایه آن کامل گردید، انجام شد.

شعبه بلوارکشاورز بانک پارسیان به عنوان شعبه ویژه سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار وتسویه وجوه با حضورکورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان و حسین فهیمی مدیرعامل شرکت سمات و جمعی از مدیران و معاونین بانک پارسیان و شرکت سمات انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در آیین افتتاح این شعبه، کورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان با تاکید براینکه ارائه خدمات بانکداری جامع و پاسخگویی به تمامی نیازهای پولی و مالی مشتریان از اهداف و استراتژی‌های محوری گروه بانک پارسیان است به اقدامات این بانک در حوزه‌های مختلف بازار سرمایه اشاره کرد و افزود : ارائه بسته خدماتی و اعتباری ویژه بازار سرمایه، ایجاد باجه‌های بورسی در شعب منتخب بانک، پرداخت سود سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس، احراز هویت الکترونیکی سجام، ارائه خدمات الکترونیکی ویژه بورس کالا از جمله مهمترین اقداماتی بوده که بانک پارسیان تاکنون در این حوزه به انجام رسانده است و اینک با افتتاح شعبه تخصصی ویژه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه در این بانک، پیوندهای استراتژیک با بازارسرمایه بیش از پیش تحکیم می‌شود.
مدیرعامل بانک پارسیان تصریح کرد : با راه‌اندازی شعبه تخصصی ویژه سپرده گذاری مرکزی در بانک پارسیان طیف متنوعی از خدمات بازار سرمایه با همکاری شرکت کارگزاری پارسیان به مشتریان ارائه می شود که صدورکد بورسی، صدور کد معاملاتی آنلاین، انجام تغییر ناظر سهام کارگزاری، خرید و فروش سهام و معاملات حضوری و اینترنتی اوراق بهادار و معاملات برخط اوراق بهادار (سامانه پارس تریدر) از جمله این خدمات است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: چهارسوق مالی پارسیان (سوپرمارکت مالی) در شعبه مرکزی بانک پارسیان جهت تسهیل در ارائه خدمات به مشتریان شکل‌گرفته و درکنار خدمات متنوع بانکی، امکان استفاده از خدمات متنوع مالی از قبیل بیمه، لیزینگ، کارگزاری بورس، مشاوره سرمایه‌گذاری، تأمین مالی، مدیریت دارایی، خدمات تجارت الکترونیک و... را برای مشتریان با هزینه کمتر و سرعت بیشتر فراهم آورده است.
حسین فهیمی، مدیرعامل سمات نیز در این مراسم ضمن قدردانی از بانک پارسیان به دلیل اختصاص شعبه ویژه سپرده گذاری مرکزی با اشاره به همکاری منسجم بین بخشی در دو بازار پول و سرمایه گفت: هدف نهایی در هر دو بازار ارایه خدمات مناسب از یک درگاه به مشتریان است که افراد بتوانند با مراجعه به بانک‌ها علاوه بر بهره‌مند شدن از خدمات بانکی از خدمات بازار سرمایه نیز استفاده کنند.
فهیمی افزود: در تلاشیم مشتریان با مراجعه به بانک‌ها بتوانند از خدماتی چون خرید و فروش یونیت های سرمایه گذاری در صندوق‌ها، سرمایه گذاری در هر یک از بازارها، دریافت سود و همچنین دریافت هر گونه خدمات غیر حضوری بانکی از خدمات بازار سرمایه نیز بهره مند شود.
فهیمی ضمن اشاره بر این نکته که در سال گذشته برای اولین بار پرداخت سود نزدیک به ۵۰ میلیون نفر از مشمولین سهام عدالت را داشتیم، گفت: تحقق این مهم بسیار دشوار بود و پیچیدگی های مخصوص به خود را داشت اما با همکاری خوبی که با مجموعه بانک پارسیان صورت گرفت توانستیم دو موج ثبت نام در سامانه سجام را پشت سر بگذاریم و در حال حاضر بالغ بر ۳۵ میلیون نفر در این سامانه از خدمات استفاده می کنند. امیدواریم به زودی این سامانه محلی برای ارایه خدمات به سایر کسب و کارها در حوزه احراز هویت و شناسایی مشتری باشد و پیش بینی می کنیم در آینده موج سوم حضور در این سامانه را به صورت گسترده تری شاهد باشیم.
فهیمی در پایان اظهار امیدواری کرد که سایر بانک های کشور نیز با پیروی از بانک پارسیان به همکاری بیشتر با شرکت سپرده گذاری مرکزی اقدام کنند.
در آیین افتتاح این شعبه تخصصی ویژه سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، از بانک پارسیان، مصطفی ضرغامی عضو هیات مدیره بانک ، مسعود پشم چی معاون فناوری های نوین مالی و اطلاعاتی و سیامک دولتی معاون شعب و پشتیبانی و از شرکت سمات، علیرضا ماهیار معاون فناوری و توسعه نوآوری نیز حضور داشتند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خدمات بازار سرمایه شعبه تخصصی ویژه بانک پارسیان اوراق بهادار ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۱۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، گفت: باید کارگروه‌های تأمین مالی به همت اتاق‌های استانی تشکیل شود تا زمینه استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی فراهم آید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی ایران، محمد خاکی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، با اشاره به وضعیت نامناسب منابع مالی بانک‌ها و تلاش آنها روی اعطای تسهیلات تکلیفی، پیشنهاد ایجاد کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور را مطرح کرد. این کارگروه‌ها توان هدایت بنگاه‌ها به سمت استفاده بهینه از منابع بازار سرمایه را دارند.

رئیس اتاق خرم‌آباد  ضمن تأکید بر اهمیت نقش بازار سرمایه در تأمین منابع مالی موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی تصریح کرد: در گذشته واحدهای اقتصادی وابستگی خاصی به منابع بانکی داشتند؛ اما امروز ظرفیت‌های بازار سرمایه به حدی است که می‌توان از میزان اینم وابستگی بکاهیم و سراغ روش‌های جدید تأمین مالی برویم.

به اعتقاد او باید از روش‌های سنتی عبور کرد و به کمک شیوه‌های جدیدی که در سطح دنیا رایج است، منابع موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی را تأمین کنیم.

این فعال اقتصادی ادامه داد: چند سالی است که به دلیل شرایط اقتصادی حاکم، سیاست‌های بانک مرکزی به سمت سیاست‌های انقباضی پیش رفته و همین عامل موجب شده تا بانک‌های عمل نتوانند پاسخ‌گوی نیاز بنگاه‌های اقتصادی و حتی پروژه‌های شهرداری باشند. در واقع بانک‌ها تنها تا 80 درصد منابع خود را می‌توانند در قالب تسهیلات بپردازند و از آنجا که سیاست‌های انقباضی مطرح است، مانند گذشته نمی‌توانند در تأمین منابع بنگاه‌ها نقش بازی کنند.

رئیس اتاق خرم‌آباد، متناسب با کم‌رنگ شدن نقش بانک‌ها در پروسه تأمین مالی و از طرفی نیاز مبرم واحدهای اقتصادی به نقدینگی جدید، پیشنهاد داد: کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور و با حضور نماینده یک شرکت کارگزاری، مدیران سازمان‌های دولتی مربوطه، نماینده شهرداری و نمایندگان اتاق شکل بگیرند و در راستای هدایت صاحبان پروژه‌های تجاری و اقتصادی به استفاده از بازار سرمایه، حرکت کنند.

خاکی تصریح کرد: ظرفیت این کارگروه در این است که متقاضیان منابع مالی را در استفاده از بازار سرمایه راهنمایی کنند تا آنها بتوانند از بهترین و مناسب‌ترین روش تأمین مالی بهره ببرند. از طرفی این کارگروه‌ها باید به صورت استانی فعالیت کنند چراکه صنایع و ظرفیت‌های هر استان با استان دیگر متفاوت است.

رئیس اتاق خرم‌آباد تأکید کرد: دبیرخانه این کارگروه می‌تواند در اتاق و ذیل دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استانی، شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • هلال احمر دارای سرمایه عظیمی است
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • سپرده بلندمدت دارایی‌های پرسپولیس در بانک شهر
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم