Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس ، مراسم اعطای پروانه فعالیت اولین استارتاپ بیمه ای کشور با حضور معاون فناوری اطلاعات ریاست جمهوری و رئیس کل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکت های بیمه در دهه مبارک فجر برگزار شد.

سورنا ستاری در این مراسم ضمن بیان اینکه توسعه در گذشته نمود سخت افزاری داشته و امروزه امری فرهنگی و نرم افزاری است، تاکید کرد که صنعت بیمه همیشه این روز را به یاد خواهد داشت زیرا آغاز تحولی بزرگ در صنعت بیمه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون رئیس جمهور، همچنین پیشنهاد ایجاد چند بیمه جدید را به بیمه مرکزی ارائه کرد که پیشنهاد وی به دو حوزه کالاهای دانش بنیان و بیمه ۱۳ صندوق پر ریسک فعال در بورس مربوط بود.
ستاری در این مراسم از شرکتهای بیمه ای درخواست کرد تا در طرح های دانش بنیان و استارتآپ ها سرمایه گذاری کنند.
 سامانه آنلاین بیمه با نام تجاری سابیم به عنوان اولین استارت آپ بیمه ای در کشور توسط اساتید حوزه فین تک و اینشورتک دانشگاه آزاد اسلامی هستند که دارای مجوز از بیمه مرکزی است و هدف آن ایجاد فضای امن و راحت برای استفاده از خدمات آنالین بیمه ای است. باور عمومی در جامعه این است که برای تهیه بیمه باید به صورت حضوری به نمایندگان بیمه مراجعه کنند، در حالی که نه تنها سبک زندگی امروز در جامعه به سمتی می رود که افراد تمایل داشته باشند نیارهای خود را به صورت غیر حضوری برطرف کنند، بلکه شیوع ویروس کووید ۱۹ (کرونا) این روند را سرعت بخشیده و نیاز به وجود بستر مناسبی برای خرید آنلاین بیمه را برجسته کرده است. به همین دلیل بیمه مرکزی سازوکاری را فراهم کرده است تا شرکتهای معتبری را برای ارائه این خدمات تایید و معرفی کند؛ یکی از مزیت های خرید آنلاین و شاید مهمترین مزیت خرید بیمه از سامانه آنالین بیمه سابیم، امکان مقایسه قیمت و شرایط است که در آن هر فردی بدون اتالف زمان و فارغ از خستگی های روزمره تنها با کامپیوتر، لپ تاپ و موبایل می توانند قیمت بیمه نامه مد نظر خود را از شرکتهای مختلف استعلام کرده، آنها را مقایسه کنند، بیمه مورد نظر خود را انتخاب کرده و درخواست صدور بدهند. مزیت دیگر خرید آنالین از این نوع شرکت ها این است که به شما کمک میکند پوشش ها، سقف تعهدات، سطح توانگری، تعداد شعب پرداخت خسارت و زمان پاسخگویی به شکایت را در شرکتهای مختلف مشاهده کنید و سپس بهترین بیمه را سفارش دهید. شرکت آنلاین بیمه ای سابیم که امروز در حضور معاون رئیس جمهور پروانه برداری دریافت کرد مسیر جدیدی را در صنعت بیمه برای مردم ترسیم کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت های بیمه استارتآپ ها سورنا ستاری معاون علم و فناوری رئیس جمهور بیمه مرکزی بیمه مرکزی بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم احداث شهرک فناوری در استان، گفت: برای کلنگ زنی این پروژه در سال جاری حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

‌سیامک آزادی در گفت وگو با ایسنا، از «شهرک فناوری» به عنوان مهمترین زیرساخت برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تحقق سهم ۲۰ درصدی دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان یاد کرد و افزود: واقعیت این است که بدون تامین زیرساخت، امکان بهره وری کامل از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور وجود ندارد، بنابراین مهمترین گام در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، تامین زیرساخت‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از بیش از ۳۳۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد این شرکت ها به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده اند و برای اینکه بتوانند محصولات خود را روانه بازار کنند، به فضای کار تولیدی نیاز دارند.

آزادی گفت: با توجه به وجود بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه، در حال حاضر فضای اداری برای فعالیت بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این برج فراهم شده و حالا نیاز است برای تکمیل فعالیت این شرکت‌ها، ایجاد فضاهای کارگاهی و صنعتی را داشته باشیم و در همین راستا احداث شهرک فناوری در استان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به تامین زمین ۱۲۰ هکتاری برای راه اندازی این شهرک گفت: این زمین در محدوده چشمه سفید واقع شده و متعلق به سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که برای راه‌اندازی این شهرک در نظر گرفته شده است.

آزادی با اشاره به اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی این شهرک گفت: بخش عمده این اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان قرار می گیرد و شرکت ها کار ساخت و ساز واحدها را انجام می دهند، اما در گام اول برای استقرار اولیه شرکت‌ها نیازمند تامین زیرساخت ها در این شهرک هستیم.

وی هزینه تامین زیرساخت های این شهرک را حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد و تصریح کرد: درگام اول و برای راه اندازی فاز اول حداقل به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

آزادی با اشاره به وعده رییس جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به استان و بازدید از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: در این سفر ایشان قول مساعد برای تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی زیرساخت های این شهرک را دادند که همچنان پیگیر تحقق آن هستیم و امیدواریم به همت مسئولین استان بزودی محقق شود.

وی افزود: در صورت تامین اعتبار و اخذ مجوزها، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کلنگِ شهرک فناوری کرمانشاه را زمین بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین با تاکید بر لزوم طرح پروژه احداث «شهرک فناوری» کرمانشاه در دور دوم سفر هیات دولت به استان گفت: بی شک یکی از پروژه های مهم و حیاتی برای استان، شهرک فناوری است، چرا که راه اندازی آن امکان بالفعل سازی ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور استان را فراهم می کند و زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: نقش آفرینی ویژه دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان، بدون داشتن شهرک فناوری و فضایی برای تولید امکان پذیر نیست، بنابراین راه اندازی این شهرک باید در اولویت استان قرار گیرد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه راه اندازی این شهرک را زمینه ساز توسعه فعالیت دانش بنیان ها عنوان و تصریح کرد: اجرای این پروژه مصداق بارز تحقق شعار سال است، چرا که دانش بنیان ها گروهِ ویژه ای از مردم هستند که نقش بسیار اثرگذاری در جهش تولید در کشور دارند.

وی افزود: توسعه دانش بنیان ها جدای از نقشی که در جهش تولید دارند، از جهات دیگری هم بسیار ارزشمند است که از مهمترین آنها اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است که بالاترین نرخ بیکاری کشور به آنها اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین رشد و توسعه دانش بنیان زمینه ساز تولید محصولاتی با فناوری بالا خواهد شد و با تولید آنها تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود. از طرفی با توسعه دانش بنیان ها، زمینه فعالیت و اشتغال نخبگان در کشور فراهم شده و از خروج این سرمایه های انسانی از کشور جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قوانینی که می‌تواند ناجی علم و فناوری باشد
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • خرید دریچه فاضلاب چدنی در تهران | شرکت دانش بنیان ذوب ریزان
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد