Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - استان خوزستان خطه‌ای در جنوب‌ غرب ایران که بر کرانه خلیج فارس جای گرفته به قطب تولید نفت و گاز کشور شهره است. این استان ۱۰ تا ۱۳ بهمن در گرماگرم استقبال از دهه فجر، میزبان رئیس کل بیمه مرکزی، دبیرکل سندیکای بیمه گران و مدیران عامل صنعت بیمه بود تا از نزدیک داشته ها و نداشته های بیمه‌ای این استان رصد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمایش حضور بیمه تجارت‌نو درکنار برگزاری جلسات متعدد و میزبانی نشست هم‌اندیشی شبکه فروش استان خوزستان، ساختمان جدید شعبه مرکزی را به عنوان محور برنامه‌های خود افتتاح کرد. افتتاحیه با شکوهی که عصر۱۱ بهمن، با حضور رئیس کل بیمه مرکزی، دبیر کل سندیکای بیمه گران و مدیران عامل صنعت بیمه رقم خورد و بار دیگر توانایی این شرکت جوان به رخ کشیده شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در آغاز مراسم نیما نوراللهی مدیرعامل بیمه تجارت‌نو، پس از عرض خیر مقدم و تبریک ایام پر شور و خاطره دهه فجر، به بیان شرحی از دستاوردهای شرکت پرداخت. وی در ارائه گزارش عملکرد به آمار و ارقام قابل توجهی نسبت به فعالیت‌های بیمه‌ای و سرمایه گذاری‌ها اشاره داشت که موجب تحسین رئیس کل بیمه مرکزی و سایرین شد. 

  بیمه تجارت‌نو الگوی شرکت‌های جوان  رئیس کل بیمه مرکزی در آیین این افتتاحیه اظهار کرد:  با راه اندازی شرکت‌های جدید بیمه‌ای، رقابت در صنعت بیمه بیشتر خواهد شد زیرا که شرکت‌های جدید در تلاش خواهند بود تا به رشد بیمه تجارت‌نو دست یابند.

همانطور که در گزارش شرکت بیمه تجارت‌نو دیدیم این شرکت از فرصت سرمایه‌گذاری خوب استفاده کرده و به سوددهی مطلوبی هم دست یافته است.  در این گزارش دو خصلت مهم وجود داشت که یکی سودآوری بالاتر از میانگین صنعت بیمه بود. به طور معمول در بخش بیمه‌گری در سطح جهان، مثبت ۵ درصد سودآوری وجود دارد هرچند که شرکت‌هایی وجود دارند که منهای ۵ درصد زیان می‌دهند.

غلامرضاسلیمانی، ویژگی دیگر بیمه تجارت‌نو را بهره‌گیری از زمینه‌های سرمایه‌گذاری در بازارسرمایه دانسته و توضیح داد: بیمه تجارت‌نو با انتقال به موقع منابع مالی خود به بازار سرمایه، سود دهی مطلوبی را برای سهامداران خود رقم زد.  رئیس کل بیمه مرکزی، افزود: در حال حاضر شرکت‌های خدماتی، استارت‌آپی و دانش بنیان‌ سودشان ازخدمات نیست بلکه سعی می‌کنند با برند سازی ارزش دارایی را بالا ‌برند. بیمه تجارت‌نو در این سال‌ها به خوبی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری استفاده کرده و به سوددهی‌ مطلوبی هم دست یافته است. 

وی همچنین به پتانسیل بالای شرکت بیمه تجارت‌نو در بهره‌گیری از نیروهای جوان وحرفه ای اشاره کرده و گفت: موفقیت مدیرانی که از افراد جوان در شرکت‌های خود بهره می‌گیرند، تضمین شده بوده و درحال حاضر هم جوانگرایی در صنعت بیمه یک ارزش است. 

رئیس کل بیمه مرکزی، با اطمینان از اینکه فضا را برای جذب نمایندگی‌های بیشتر شرکت بیمه تجارت‌نو، بازتر خواهدکرد گفت: انتظار می‌رود بیمه تجارت‌نو حداقل ۶۰۰ نماینده داشته باشد تا با بازتر شدن فضای کسب وکار، بیمه تجارت‌نو  بتواند بیشتر به پرواز درآید.  سلیمانی، در خصوص درخشش بیمه تجارت‌نو به ذکر خاطره ای، بسنده کرد که چهار سال قبل، زمانی که در سرمایه گذاری غدیر مدیرعامل بوده نسبت به سرمایه گذاری شرکت فرعی غدیر در ایجاد یک شرکت بیمه‌ای(تجارت‌نو) تردید داشته اما اکنون، با گذشت ۴ سال از موفقیت های تجارت‌نو، از تصمیمی که آن زمان اتخاذ شده، سرافراز است. 

وی خطاب به مدیران عامل حاضر در مراسم گفت: بهترین محصول تاثیرگذار در رشد صنعت بیمه، بیمه نامه زندگی است زیرا تعهدات این نوع بیمه نامه ۱۰ تا ۱۵ ساله بوده و منابع مالی آن را می‌توان در بازار سرمایه، سرمایه گذاری کرد.

  تبلور اخلاق مداری در صنعت بیمه  دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران، در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید شعبه مرکزی بیمه تجارت‌نو در استان خوزستان، با تاکید بر اخلاق مداری حضور تعداد زیادی از مدیران عامل صنعت بیمه در این مراسم را بزرگترین نشانه اخلاق دانست.  سیدمحمد کریمی به دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، سازمان پزشک قانونی، اورژانس و راهور اشاره کرده و گفت: با کمک و مساعدت این سازمان ها به خصوص در استان خوزستان که خسارت‌های آن بالا است می توان خسارت ها را کاهش د اد و آرامش را به مردم ارزانی کرد. 

وی، با نگاه به کارنامه بیمه تجارت‌نو این شرکت را نهال درحال تنومند شدن توصیف کرده و افزود: آرزومندیم که شرکت بیمه تجارت‌نو از شرکت های پیشرو در صنعت بیمه باشد و با روند پیشرفت خود به ضریب نفوذ بیمه و فرهنگ بیمه در کشور کمک کند. 

به اعتقاد کریمی، بهبود وضعیت ضریب نفوذ بیمه دراستان خوزستان نیازمند اصلاح ساختار نظام بیمه‌گری است که این بخش اختیاری بوده و می‌توان آمارهای پرتفوی استان که در مرکز و تهران صادر می‌شود را به حساب استان آورده و تلاش کرد که با توسعه فرهنگ بیمه در خوزستان و کسب بازارهای خرد مردم بتوانند از خدمات بیمه بهره مند شده و در نتیجه شاخص صنعت و کشور هم بالاتر رود. 

ارقام درخشان کارنامه تجارت‌نو  در این مراسم مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، به رشد حق بیمه تولیدی شرکت متبوع خود اشاره کرده و گفت: حق بیمه تولیدی بیمه تجارت نو در سال ۹۵ رقمی در حدود ۴۳ میلیارد تومان بود در حالی که  امروز به بیش از هزار میلیارد تومان رسیده است.  نیما نوراللهی، در مراسم افتتاحیه ساختمان جدید شعبه مرکزی بیمه تجارت‌نو در استان خوزستان، بیان کرد: براساس صورت‌های مالی ۶ ماهه نخست سال‌جاری درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری‌های بیمه تجارت‌نو بالغ بر ۲۴۲ میلیارد تومان است و سود فعالیت‌های بیمه‌ای هم به رقم ۵۲ میلیارد تومان رسیده که نزدیک به ۳۲ درصد کل سود شرکت را تشکیل می‌دهد. 

بیمه تجارت نو در سال ۹۸ حادثه سیل را از سر گذراند، دو میلیون واحد مسکونی در کل کشور تحت پوشش بیمه آتش سوزی شرکت بیمه تجارت‌نو بود که در این رابطه با تشکیل نزدیک به ۶۰ هزار پرونده ۸۰ میلیارد تومان خسارت در این بخش پرداخت شد. 

اما به گفته مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، با وجود حوادث گوناگون در سال‌های اخیر سود این شرکت‌ بیمه‌ای کاهش نیافته و سود خالص این شرکت درسال ۹۸ رقمی در حدود ۱۳۷ میلیارد تومان بوده و در ۹ ماهه امسال هم به ۳۲۰ میلیارد تومان رسیده است.  نوراللهی، درخصوص رشد  EPS شرکت بیمه تجارت‌نو، عنوان کرد: سال گذشته EPS حدود ۸۷ تومان بوده که این رقم در ۶ ماهه نخست سال‌جاری به ۱۶۸ تومان رسید که امیدواریم تا پایان سال  به ۲۰۰ تومان به ازای هرسهم برسد. 

مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، به درصد بالای نیروهای متخصص و تحصیل کرده این شرکت بیمه‌ای اشاره کرده و ادامه داد: شرکت بیمه تجارت‌نو درتمام  استان‌های کشور به غیر از استان سیستان و بلوچستان شعبه دارد و درحال پیگیری افتتاح شعبه در این استان هم هست. ضمن اینکه شعبه اهواز محدود بود حال با توجه به افزایش پرتفوی شرکت در این بخش و حضور بیمه‌گذارانی چون دانشگاه شهید چمران اهواز، شهرداری اهواز و فولاد خوزستان و سایر بیمه گذاران این شعبه افتتاح می‌شود. 

نوراللهی با بیان اینکه “در حال حاضر شبکه فروش شرکت بیمه تجارت‌نو نزدیک به ۷۷۶ نفر در کل کشور است” گفت: قصد داریم این تعداد را به ۱۵۰۰ نفر برسانیم و اگر در بخش دیجیتال مارکتینگ نرم افزار شرکت رونمایی شود قطعا تعداد بازاریاب ها به یک باره چندین برابر خواهد شد. 

مدیرعامل شرکت بیمه تجارت‌نو، به مشتریان بزرگ این مجموعه از جمله سازمان بورس، سازمان راهداری، پزشکی قانونی، فولاد خوزستان، شهرداری اهواز، وزارت علوم و دانشکاه تربیت مدرس و ۱۶ دانشگاه کشور اشاره و گفت: بیمه تجارت‌نو با برنامه هایی که به خصوص در بخش تحول دیجیتال دارد رشد را ادامه خواهد داد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت بیمه تجارت نو رئیس کل بیمه مرکزی بیمه تجارت نو استان خوزستان میلیارد تومان سرمایه گذاری اشاره کرده صنعت بیمه مدیران عامل بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی

اخیرا سازمان توسعه تجارت بخشنامه‌ای صادر کرده است که عملا دست سایت‌های نمایشگاهی کشور را در برگزاری و تنظیم تقویم نمایشگاهی بسته است و آن‌ها را با محدودیت مواجه کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان توسعه تجارت نقش حیاتی در سیاست‌گذاری تجارت خارجی کشور دارد. حمایت از توسعه صادرات، اشراف سیاست‌گذاری بر برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی و داخلی، پیشتازی در عرصه خدمت‌رسانی به صادرکنندگان و تجار و تنوع بخشی صادرات در سطح کالا، بازار و بنگاه‌های صادراتی بخشی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان توسعه تجارت ایران است.

در همین راستا صنعت نمایشگاهی کشور می‌تواند قطب توسعه صادرات کشور باشد، زیرا جایگاهی است که شرکت‌های داخلی و خارجی می‌توانند در آن حضور یافته و به معرفی محصولات و دستاورد‌های خود بپردازند. گفتنی است که این امر مستلزم سیاست گذاری درست و بی طرفانه سازمان توسعه تجارت در راستای رونق بخشی و توسعه تمامی سایت‌های نمایشگاهی چه در تهران و چه در سطح استان‌ها است.

بر اساس برخی دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌هایی که اخیرا توسط این سازمان صادر شده است شاهد آن هستیم که این سازمان به جای حفظ جایگاه خود که همانا سیاستگذاری در عرصه صنعت نمایشگاهی است، اقدام به تنظیم بخشنا مه‌ای نموده که نه تنها کمکی به توسعه و رونق بخشی سایت‌های نمایشگاهی کشور و تهران از جمله سایت نمایشگاه شهرآفتاب نمی‌کند، بلکه با ایجاد محدودیت در اعطای مجوز برای برگزاری نمایشگاه ها، عملا دست سایت‌های نمایشگاهی برای برگزاری نمایشگاه‌ها بسته شده است.

این در حالی است که شرکت سهامی نمایشگاه بین المللی جمهوری اسلامی ایران واقع در خیابان سئول که زیر مجموعه مستقیم سازمان توسعه تجارت است به دلیل دخیل بودن در تصمیم گیری‌ها و سیاستگذاری‌ها به صورت مستقیم از این محدودیت‌ها منتفع خواهد شد و تقویم سایت‌های نمایشگاهی استان‌ها و تهران پیش مرگ تقویم سایت نمایشگاهی تهران می‌شود.

اما مساله به همین جا نیز ختم نمی‌شود بلکه بر اساس بررسی صورت گرفته خبرنگار ما، شرکت سهامی نمایشگاه ج ا ایران خود به بخشنامه سازمان توسعه تجارت پایبند نبوده است و به دلیل نزدیکی به سازمان توسعه تجارت و بدون هیچ گونه ترسی از اعمال نهاد‌های قانونی بر خلاف بند ۱۸ بخشنامه سازمان توسعه تجارت که برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی ملی خودرو را منوط به سیاستگذاری معاونت صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت و ابلاغ این سازمان کرده است، اقدام به صدور مجوز برگزاری نمایشگاه تحول صنعت خودرو در تیرماه ۱۴۰۳ در این سایت کرده است این در حالی است که برگزاری نمایشگاه خودرو به مدت چندین سال در سایت نمایشگاه واقع در خیابان سئول ممنوع بوده است و این نمایشگاه در سایت نمایشگاه شهرآفتاب برگزار شده است.


این اقدامات به همین جا ختم نمی‌شود و پس از مدت‌ها بحث بر سر انتقال نمایشگاه‌های پر مخاطب به شهرآفتاب، بالاخره سال گذشته چندین نمایشگاه پرمخاطب از جمله نمایشگاه صنعت ساختمان به نمایشگاه شهرآفتاب انتقال یافت. اما برخلاف این تعهد مبنی بر انتقال نمایشگاه ساختمان که سال گذشته با استقبال مشارکت کنندگان در شهرآفتاب برگزار شد، امسال شاهد آن هستیم که زمزمه برگشتن نمایشگاه صنعت ساختمان به خیابان سئول دوباره مطرح شده است آن هم با حمایت اتاق تعاون!

حال سوال این است که نقش سازمان توسعه تجارت به عنوان یک سازمان بالا دستی در زمینه صنعت نمایشگاهی کشور چیست؟ آیا با صدور بخشنامه‌های این چنینی تلاش دارد تا دست سایت‌های نمایشگاهی را به نفع یک سایت نمایشگاهی خاص ببند یا با حمایت از تمامی سایت‌های نمایشگاهی امکان رشد و توسعه صنعت نمایشگاهی کشور را فراهم کند.

بهرحال آن چه مشخص است، تاوان این سیاستگذاری‌ها و تصمیم‌ها را مردم در ترافیک و آلودیگی‌های زیست محیطی به دلیل برگزاری نمایشگاه‌های پرمخاطب در سطح شهر خواهند داد و وقتی سازمان توسعه تجارت به عنوان متولی امر صنعت نمایشگاهی کشور به سایت‌های نمایشگاهی از جمله شهرآفتاب بی توجه است نمی‌توان انتظار داشت تا وزارت خانه‌ای مانند وزارت فرهنگ و ارشاد نسبت به این امر توجه نشان داده و نمایشگاه کتاب را در شهرآفتاب برگزار کند.

دیگر خبرها

  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران