Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی سرپرست شرکت شهرک‌های استان مرکزی گفت: طی ۷ ساله اخیر بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در شهرک‌ها و نواحی استان مرکزی صورت گرفته است.

طیب میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص عملکرد این شرکت در دولت تدبیر و امید و طی سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ بیان کرد: حجم سرمایه‌گذاری‌ در واحدهای به بهره‌برداری رسیده در بازه زمانی مذکور رشد قابل قبولی داشته است به طوری که از ۲۲۱۹۳ میلیارد ریال به ۶۲۹۹۴ میلیارد ریال رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعداد واحدهای صنعتی به بهره‌برداری رسیده در سال ۱۳۹۲، بالغ بر ۱۳۸۰ مورد بوده است که در سال ۹۹ به ۱۹۲۲ واحد رسیده و تعداد قراردادهای واگذاری زمین نیز از ۲۰۰۹ واحد در سال ۹۲ به ۳۳۵۹ قرارداد رسیده است، گفت: ۲۸ شهرک و نواحی صنعتی آماده واگذاری زمین در ابتدای دولت تدبیر و امید، امروز به ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی افزایش یافته است.

میرزایی میزان اشتغال واحدهای به بهره‌برداری رسیده در بازه زمانی مذکور را ۶۹۳۱ نفر دانست که ۲۸۶۱۲ نفر در سال ۹۲ به ۳۵۵۴۳ نفر در سال ۹۹ رشد داشته است.

وی میزان مساحت زمین واگذار شده طی هفت ساله اخیر را ۱۲۶۷ هکتار دانست و افزود: با توجه به افزایش اراضی واگذار شده تامین زیرساخت‌ها امر بسیار مهمی است که بر این اساس میزان برق تامین شده برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی از ۳۱۷ مگاوات در سال ۹۲ به ۵۰۶ مگاوات در سال ۱۳۹۹ رسیده است، همچنین ۲۷ شهرک و ناحیه دارای آب به ۳۳ شهرک افزایش یافته است به طوری که ۵۶۷ لیتر بر ثانیه آب درسال ۱۳۹۲ به ۷۷۱ لیتر بر ثانیه در سال ۱۳۹۹ رسیده است.

میرزایی با اشاره به برگزاری کیلینک‌های ثابت و سیار کسب و کار در سال ۱۳۹۸، بیان کرد: در سال گذشته ۴۵۰ واحد صنعتی کوچک در نمایشگاه‌های داخلی و خاری شرکت داشتند، همچنین ۷۰ واحد بهره‌برداری شده غیرفعال، راه‌اندازی شدند، ۷ واحد صنعتی دانش‌بنیان فعالیت خود را آغاز کردند و ۱۲ تور صنعتی و ۱۵۰ دوره آموزشی نیز برگزار شد.

سرپرست شرکت شهرک‌های استان مرکزی اضافه کرد: میزان مساحت فضای سبز ایجاد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی از ۲۱۵ هکتار در سال ۹۲ به ۲۹۵ هکتار در سال ۹۹ رسیده است.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته دولت شهرک های صنعتی سرمايه گذاري استانی اقتصادی استان مرکزی استان مرکزی سال ۹۲ بهره برداری شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۴۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی

به گزار ش خبرگزاری جام جم آنلاین ؛ حشمت عزیزان افزود: مزارع گندم در جنوب استان بین ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت دید که میزان اولیه برآورد این خسارت‌ها یک هزار میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: به ۲ هزار کیلومتر جاده بین مزارع و ایل‌راه‌های عشایری نیز خسارت ۲۰ تا ۱۰۰ درصدی وارد شد که برآورد اولیه خسارت‌های این بخش نیز یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است.

عزیزان گفت: ۵۰ راس دام سبک عشایر نیز در شهرستان ملکشاهی به علت سیلاب تلف شد.

وی ادامه داد:  ببشترین خسارت‌های سیلاب در زیربخش‌های کشاورزی مربوط به شهرستان‌های آبدانان و دهلران بود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ایلام گفت: بررسی دقیق میزان خسازت‌های وارده به کشاورزان در دست بررسی است.

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی