Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت گفت: برای تعیین تکلیف شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، با سازمان خصوصی‌سازی و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی مکاتبه کرده‌ایم.

اکبر حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این پرسش که آیا فرایند پذیرش شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی در بورس آغاز شده و چه زمانی این شرکت‌ها در تابلوی بورس حاضر می‌شوند، گفت: در مورد پذیرش شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی در بورس، علی‌رغم اینکه اخباری اعلام می‌شود، مبنی بر اینکه کمیته‌هایی در این زمینه تشکیل شده و جلساتی وجود دارد یا در حال تدوین فرایندها هستند، اما به اعتقاد ما این فرایند پیچیده نیست و باید سازمان خصوصی‌سازی ارزش پرتفوی سهام عدالت و تعداد سهامداران را در روز پایان 29 خرداد 99 به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی اعلام می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی هم بعد از اینکه تعداد سهامداران و ارزش سهام آنها اعلام شود، بلافاصله یک مجمع فوق‌العاده باید برگزار کنند و با افزایش سرمایه، فرایند بورسی شدن آنها به زودی شروع شود.

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت گفت: با توجه به اینکه گام اول یعنی اختصاص پرتفوی سهام افرادی که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند، به دلایل نامعلوم به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی منتقل نشده است، به این دلیل ما مکاتباتی از سوی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی با سازمان خصوصی‌سازی انجام شده و بعد از اصرار ما برای پاسخگویی، آنها اعلام کردند که این موارد را به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه واگذار کردند، در حالی که باید این کار با شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی هماهنگ می‌شد و صرفا یک رونوشت از این اقدام به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی ارسال می‌شد. 

حیدری این نکته را هم گفت: از ابتدا قرار بود اختصاص پرتفوی سهام کسانی که روش مدیریت غیرمستقیم انتخاب کرده‌اند، از فردای روز پایان مهلت انتخاب، انجام شود، با این وجود ما حتی با شرکت سپرده‌‌گذاری مرکزی مکاتباتی داشته‌ایم. 

وی گفت: به نظر ما آنچه که موجب تأخیر و ایجاد مشکل در فرایند آزادسازی سهام عدالت می‌شود، این کار باعث تأخیر در تعیین تکلیف افرادی می‌شود که گزینه مستقیم سهام عدالت را انتخاب کرده‌اند. 

وی تأکید کرد: درخواست ما هم این است که مسئولان مربوطه در قبال سهامداران عدالت مسئولیت‌پذیر باشند و اگر هم قرار است شورای عالی بورس مصوبه‌ای برای سهامداران عدالت در روش غیرمستقیم دارد، ما می‌گوییم شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مدافع حقوق سهامداران در روش غیرمستقیم است و ما اهلیت داریم که باید از این مصوبات شورای عالی بورس مطلع باشیم، هر چند تاکنون پیگیری ما به نتیجه نرسیده است. 

حیدری این را هم گفت: ما به صورت غیررسمی از یکی دو نفر اعضای شورای عالی بورس پرسیده‌ایم که آنها هم اظهار بی‌اطلاعی کردند مبنی بر اینکه هنوز واگذاری سهام به روش غیرمستقیم از سازمان خصوصی‌سازی به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی بلاتکلیف مانده است. 

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت تأکید کرد: ما اصرار داریم هر چه زودتر سهامداران عدالت روشن شود و هر چه سریع‌تر ارزش سهام آنها به پرتفوی سرمایه‌گذاری استانی منتقل شود تا بتوانیم مجمع عمومی برای افزایش سرمایه برگزار کنیم. 

حیدری همچنین گفت: ما حتی از مشاوران زبده برای پذیرش شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی در بورس استفاده می‌کنیم تا فرایند پذیرش سرمایه‌گذاری استانی در اسرع وقت و بدون مشکل انجام شود و حقوق سهامداران ما دچار خدشه نشود. حتی برای افزایش سرمایه و شرکت در حق تقدم‌ها اقدام کرده‌ایم و باید سازمان خصوصی‌سازی و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی که سهام عدالت مردم فعلا در اختیار آنهاست هر چه سریع‌تر تکلیف سهامداران عدالت را مشخص کنند. 

به گزارش فارس، برخی مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت موضوع «انتقال سهام عدالت به پرتفوی سهامداران» خواستار پیگیری این مسئله و پاسخگوی مسئولان شده‌اند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سهام عدالت سرمایه گذاری سازمان خصوصی سازی سرمایه شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت سرمایه گذاری استانی شرکت سپرده گذاری مرکزی سازمان خصوصی سازی سهامداران عدالت روش غیرمستقیم پرتفوی سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۵۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۱۰ هزارخودرو در پارکینگ/خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر عتباتی عصر چهارشنبه در جلسه پیگیری تعیین تکلیف خودروهای رسوبی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان غربی افزود: بحث پیگیری تعیین تکلیف خودروهای رسوبی وسایل نقلیه توقیفی به عنوان یک بخش از برنامه روزمره دستگاه قضائی و مجموعه‌های دخیل استان است ولی با وجود برگزاری جلسات و مصوبات، در مقام اجرا رضایت بخش نیست و همچنان وسایل نقلیه زیادی تعیین تکلیف نشده‌اند.

وی اضافه کرد: یکی از علت‌هایی که باعث انباشت خودرو در پارکینگ‌ها می‌شود، توقیف خودروها در قالب طرح‌های مختلف است که پیوست قضائی ندارند و بدون دستور دادستانی صورت می‌گیرد.

عتباتی اظهار کرد: تمامی توقیف‌ها باید پیوست قضائی داشته باشند و از توقیف‌های فله‌ای که نه تنها موجب انباشت خودروها در پارکینگ‌ها می‌شود، بلکه نارضایتی مردم را به دنبال دارد، پرهیز شود.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: خودروهایی که در پارکینگ هاست، بیت المال و حق الناس هستند و همه در برابر آن مسئولیت اخروی و قانونی داریم و اگر امکان ترخیص و تحویل وجود دارد، چرا باید در پارکینگ‌ها بماند.

عتباتی گفت: دستگاه قضائی وظیفه خود می‌داند به عنوان حق الناس و حقوق بیت المال این امر را مطالبه کند و اگر از طرف هر شخصی ترک فعلی و عدم اجرای دستورات قضائی را شاهد باشیم، مورد پیگرد و برخورد قضائی قرار خواهد گرفت.

وی به دادستان‌های حوزه‌های قضائی دستور داد تا بر توقیف و انتقال قاعده مند وسایل نقلیه به پارکینگ‌ها نظارت کنند و کار ضربتی، فوق العاده و ویژه در تعیین تکلیف اموال مردم و بیت المال انجام دهند و خروجی این جلسه اقدامات فوق‌العاده و اورژانسی در تعیین تکلیف وسایل نقلیه رسوبی توقیفی در پارکینگ‌های استان باشد.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه هم در این جلسه گفت: بر اساس آخرین آمار بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های استان توقیف هستند که باید تعیین تکلیف شوند.

حسین مجیدی ادامه داد: باید در روند توقیف، انتقال و ترخیص وسایل نقلیه طبق بخشنامه رئیس قوه قضائیه اقدام شود.

همچنین رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از محل پارکینگ این خودروها بازدید کرد.

عتباتی در این بازدید بر سرعت بخشیدن به تعیین تکلیف خودروهای توقیفی رسوبی تاکید کرد و دستور داد تا تمامی خودروهای توقیفی موجود در پارکینگ‌های استان و علت و مرجع توقیف آنها حوزه به حوزه استخراج و به مسئولان دادگستری شهرستان‌ها اعلام تا اقدامات قانونی در تعیین تکلیف این خودروها صورت پذیرد.

مقرر شد خودروهای اوراقی توسط بنیاد تعاون فراجا و خودروهای قابل شماره گذاری توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) تا بازدید مجدد از این پارکینگ‌ها در اوایل خرداد ماه سال جاری تعیین تکلیف شوند.

کد خبر 6100840

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی توقیف هستند
  • توقیف ۱۰ هزارخودرو در پارکینگ/خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی