Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله حقیقی شامگاه یکشنبه در دیدار با ربیس کل بیمه مرکزی، معاونان وی و مدیران شرکت‌های بیمه‌گذار استان افزود: اگر امروز ضریب بیمه در استان پایین‌تر از میانگین کشوری است باید علت آن را دقیق و کارشناسی جویا شد چرا که استان زنجان به لحاظ برخی شاخص ها از جمله جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور نمونه است.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری حوزه صنعت استان زنجان از یک‌هزارو ۱۰۰ میلیارد تومان به  سه هزارو ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است، تصریح کرد: مشکلات مدیریتی و نقدینگی برخی واحدهای بزرگ همچون ترانسفو و نخ تایر صبا حل شده و ۱۰ واحد بزرگ صنعتی که سال ها بلاتکلیف و راکد مانده بود به چرخه تولید بازگشت و برای همه این کارها ما نقشه راه داشتیم و اگر شرکت‌های بیمه‌گر می خواهند ضریب نفوذ بیمه افزایش یابد باید برای خود نقشه راه ترسیم نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار زنجان ظرفیت‌های بی نظیر این استان را در حوزه های گردشگری، صنایع دستی، بهداشت و آموزش یادآور شد و افزود: علاوه بر این، طرح های دیگر برای سرمایه گذاری هست که شرکت های بیمه‌گر استان می توانند در تعامل با امور اقتصادی و دارایی که ابداع کننده پنجره واحد سرمایه گذاری است آنها را احصا کنند و در هر زمینه ای که علاقه‌مند به سرمایه گذاری باشند ما نیز از آنها حمایت خواهیم کرد.
نماینده عالی دولت در استان تاکید کرد: در هر زمینه ای که می خواهیم عملی انجام دهیم باید مسوولیت متقابل بر عهده بگیریم و به نظر می رسد اگر برخی از خدمات بیمه ها از مرکز به دیگر استانها انتقال یابد خروجی بهتری خواهد داشت.
رییس کل بیمه مرکزی نیز در این جلسه با اشاره به موقعیت ممتاز استان زنجان در برخی زمینه ها گفت: نظام بیمه ای می تواند کمک حال مدیران استان باشد و نباید تصور کنیم بیمه فقط شخص ثالث است و بیمه های دیگر همچون درمان، آتش سوزی، بیمه عمر و پس انداز ظرفیت فعالیت بسیار دارند و ما در استان زنجان دیدیم جوانان خوبی در بخش بیمه عمر تلاش های خوبی انجام داده اند.
سلیمان امیری در ادامه افزود: ۱۶هزار نفر در قالب ۳۳ شرکت بیمه ای در ۷۰هزار نمایندگی در کل کشور فعالند که ما در مجموع در سال گذشته ۲۰هزار میلیارد تومان در بخش بیمه شخص ثالث پرداخت کردیم .
رییس کل بیمه مرکزی به ضریب بیمه در استان زنجان اشاره کرد و افزود: متاسفانه ضریب نفوذ بیمه در استان زنجان یک درصد است که از میانگین کشوری بسیار پایین تر است و باید دید با توجه به وجود واحدهای صنعتی چرا این ضریب اندک است و می طلبد شرکتهای بیمه ای در استان فعال‌تر شوند.

برچسب‌ها استانداری زنجان فتح‌الله حقیقی خسارت بیمه زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری زنجان فتح الله حقیقی خسارت بیمه زنجان استانداری زنجان فتح الله حقیقی خسارت بیمه زنجان سرمایه گذاری استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۶۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند

استاندار مرکزی گفت: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریعتر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه عصر امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی که با حضور وزیر صمت برگزار شد، اظهار کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب شکل گرفته و توسعه اقتصادی در آن انجام شده و سازوکارهای آن به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی افزود: اقشار مختلف مردم و هر فردی که توانایی کمک به توسعه اقتصادی را داشته باشد، می‌تواند، عضو این کنسرسیوم شوند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریع‌تر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد، گفت: انتظار می‌رود انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند.

وی ادامه داد: بزرگترین بحران کشور ناترازی انرژی است، این ناترازی به محیط زیست لطمه وارد کرده و راهکار رفع آن توسعه صنعت ریلی است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده است، اضافه کرد: از سال گذشته هنرستان‌های جوار صنعت در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته‌اند.

مخلص‌الائمه افزود: راه‌اندازی هنرستان‌های دیگر هم در حال پیگیری است.

وی با اشاره به پتانسیل صنعتی استان مرکزی گفت: محصولات شرکت هپکو اراک کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند.

استاندار مرکزی افزود: شرکت هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: لازم است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران و سایر شهرهایی که مترو دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه آب سنگین اراک به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود، گفت: نفت خام بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه‌ای در استان مرکزی به شمار می‌رود.

مخلص‌الائمه افزود: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن هم انجام شده است.

کد خبر 751559

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟