Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای برطرف کردن معضل زباله آمل فرآیند جدیدی از جذب طرح و برنامه سرمایه‌گذاران با پیشنهاد طرح امحا زباله به روش‌های فناوری نوین آغاز شده است. ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، از زمان دپوی زباله شهرستان آمل واقع در محور هراز در منطقه‌ای به نام عمارت 30 سال گذشته است و اکنون به نام کوه زباله معروف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوهی که با شیرابه‌هایش تهدید زیست محیطی برای مردم شهرهای مرکزی استان مازندران شده و نگرانی‌هایی برای کارشناسان به وجود آورده است. معضلی که در چند دوره از فعالیت شورای شهر آمل بر آن داشت تا به‌طور جدی ورود یافته و برای برطرف کردن آن اقدامات مهمی انجام دهند.

در دوره چهارم شورا این اقدامات جدی‌تر شده و حتی جذب سرمایه‌گذاران برای ساخت کارخانه زباله‌سوز و یا کمپوست در دستور کار قرار گرفته و پای آنها به میز مذاکره شورانشینان آمل کشیده شود.

استاندار لرستان: کسی را مجبور به احداث سایت دفن زباله نمی‌کنیمنشریات ترکیه در یک نگاه| معامله قرن را به سطل زباله می‌اندازیم/ دیدار اردوغان و هنیهتولید "سوخت موشک" با استفاده از زباله‌های پلاستیکی!

سال 93 از ورود دانشگاه آزاد گرفته تا شرکت‌های دانش‌بنیان و یک شرکت ژاپنی، رایزنی‌ها برای رفع این معضل ادامه داشت اما تاکنون به دلایل عدم توافق بر تامین اعتبار، تحریم اقتصادی و فراهم نشدن زمین برای ساخت کارخانه زباله‌سوز هیچ نتیجه‌ای صورت نگرفت.

اکنون در دوره پنجم فعالیت شورای شهر آمل بار دیگر رسیدگی بر رفع معضل زباله این شهرستان که اکنون در جای یک معضل ملی قرار گرفته، در دستور کار و پیگیری‌های جدی شورانشینان قرار گیرد.

عزم جدی مسئولان کشوری برای رفع معضل زباله

رئیس شورای شهر آمل با موضوعیت ارائه پیشنهاد امحای زباله شهری با روش‌های فناوری نوین با بیان اینکه در زمینه زباله از سال 93 پیگیری صورت گرفته و مکاتبات زیادی در حوزه استانی و ملی انجام شد گفت: با شرکت‌های متعددی رایزنی شد و تاکنون با عدم توافق با یکی از این شرکت‌ها، فرصت‌ها از آمل گرفته شد شورا نیز در این بخش نظاره‌گر شد.

خسرو ابراهیم‌زاده با اشاره به اینکه در این زمینه یک عزم ملی می‌خواهد و در شرایط کنونی ورود مسئولان ملی و استانی را می‌طلبد، گفت: با توجه به تاکید وزارت کشور تاکنون در دو بخش از سوی شورای شهر انجام شد که با وجود بازدید میدانی از زمین‌های موردنظر از سوی وزارت کشور نسبت به نظر نهایی در امر زباله‌سوز و امحا زباله منتظر ابلاغ از سوی استانداری هستیم.

وی ادامه داد: در سال 95  مکاتباتی انجام شد با توجه به نشدن بومی‌سازی در این امر شرکت‌هایی حضور یافتند که شامل 10 شرکت بوده که بعد از بررسی اولیه پنج شرکت اجازه حضور در مناقصه داشتند با وجود شرایط کشور و تحریم‌ها دو شرکت باقی ماندند.

 ابراهیم‌زاده افزود: قرار شد این دو شرکت برآوردهای مالی و فنی خود را اعلام کنند و پس از برآوردها در این شهر با ورود جدی پیگیری برای رفع معضل زباله آمل انجام شود.

رئیس شورای شهر آمل با بیان اینکه امیدواریم اعتبار ملی برای اجرای پروژه زباله آمل به مانند پروژه‌های دو شهر مازندران گذاشته شود و با جلسات نهایی در وزارت کشور به نتیجه کلی دست یابیم، تصریح کرد: بر مبنی سال 94 در جهت جذب سرمایه‌گذار، 80 درصد هزینه بر جذب اعتبار ملی و 20 درصد مدیریت شهری بوده و شورای شهر تعهد اولیه بر اجرای آن دستور داشته و بر اساس آن نیز شرکت مذکور باید وارد کار شود. 

وی با اعلام اینکه روزانه 200 تن زباله در این شهرستان جمع آوری می‌شود، گفت: با توجه به اینکه از مهر ماه از ورود زباله شهرهای مجاور گرفته شد.

ابراهیم‌زاده با بیان اینکه اجرا و زمان پروژه برای این شهر بسیار مهم است، افزود: تا زمانی که تامین اعتباری انجام نشود کلنگی زده نمی‌شود زیرا شورا پاسخگو مردم و خواسته‌هایشان است.

وی با تاکید بر اینکه تهیه زمین طبق مصوبات برعهده شهرداری است اما تامین اعتبار نیاز ملی است، گفت: برای ما رفع معضل  زباله بسیار مهم است، تا قبل از آمدن شرکت دیگر فرآیندهای لازم شرکت موردنظر با حضور مدیریت شهری و شهردار بررسی می‌شود.

سخنگوی شورای شهر آمل نیز با بیان اینکه در امر توجیه اقتصادی از سوی شرکت سرمایه‌گذار در برخی از موارد لازمه است، افزود: خواست مردم بر ورود دولت جهت رفع مشکلات است بنابراین برخی هزینه‌ها لازم است.

فرشید لیتکوهی با تاکید براینکه باید به خواسته مردم بر مبنی رفع این مشکل توجه شود و شرکت به این امر باید پرداخته شود، اظهار داشت: اکنون زباله سه معضل ساخت سد هراز در مسیر شیرابه‌های زباله، احداث جاده جایگزین در مسیر کوه زباله و وزارت کشور بر متولی امر لازم است تا در این زمینه به‌طور جدی صورت گیرد.

گزارش از کبریا مقدس

انتهای پیام/ 684/ح

R41358/P/S6,74/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر آمل رفع معضل زباله ابراهیم زاده تامین اعتبار وزارت کشور زباله آمل زباله سوز انجام شد برای رفع شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۷۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است

استاندار مرکزی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است.

وی افزود: تولید دانش بنیان یکی از راه‌هایی است که تولید را بدون افزایش نهاده‌های تولید یا هزینه‌های تولید، افزایش می‌دهد و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در دانش بنیان کردن تولید است.

استاندار مرکزی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند «علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است» و دو رکن و پایه را برای تحقق آن در نظر گرفتند یکی اقتصاد مردمی و دیگری اقتصاد دانش‌بنیان است.

مخلص‌الائمه افزود: این دو رکن کلید اصلی رفع مشکلات کشور در عرصه‌های مختلف بوده و طبیعی است که گروهی باید پرچم را به دست گیرند و به قله برسانند.

وی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: امروز تحولات منطقه و دست برتر در مسائل مختلف در دست جبهه مقاومت و ایران اسلامی است.

مخلص‌الائمه افزود: امروز نظم نوین جهانی و هندسه جهانی قدرت که رهبر معظم انقلاب سال ۱۳۹۱ بیان کردند در حال وقوع است.

وی ادامه داد: بیداری اسلامی، شکست آمریکا برای تسلط بر خاورمیانه، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجهه آمریکا از جمله مسائلی است که مقام معظم رهبری در هندسه قدرت پیش بینی کرده بودند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اینکه منتظر فرمان رهبری بمانیم و هر چه را ایشان فرمودند اجرا کنیم می‌شود ولایتمداری و فرمان‌برداری، بصیرت این است که نسبت به رهنمودها و دستورات رهبر معظم انقلاب و شرایط و مشکلات موجود در کشور تصمیم مهم، درست و کارساز را بگیریم و امور را پیش ببریم.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: بسیج معجزه معمار کبیر انقلاب و از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است، این نهاد در همه عرصه‌ها پیش‌رو بوده و همواره پرچم توسعه کشور را در دست داشته است.

وی اضافه کرد: بسیجیان در حوزه علم و فناوری نیز می‌توانند مشکلات را برطرف و گره‌گشای مشکلات باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه اقتصاد نفتی پاشنه اقتصاد کشور است تصریح کرد: باید برای پیشرفت علم و فناوری در استان و کشور کمترین زمان را سپری کنیم تا به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، نائل شویم.

کد خبر 751817

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • سگ‌های ولگرد معضل این روزهای سنندجی‌ها/زوزه‌هایی که دلهره آفرینند
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال