Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، غلامرضا سلیمانی در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوص‌سازی گفت: ما علاقه‌مند هستیم که در بورس بین‌الملل که در کیش تشکیل می‌شود به عنوان هیات موسس حضور داشته باشیم و تا کنون جلساتی داشتیم و مبالغی رو هم واریز کردیم.

سلیمانی افزود: همه سرمایه‌ها در معرض ریسک هستند و اینجاست که صنعت بیمه به همه کمک می‌کند که خطرات را به حداقل برساند به نوعی که بتواند تا حد امکان خسارات را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: من معتقدم هر قدر جامعه پیشرفته‌تر باشد و رشد اقتصادی داشته باشد صنعت بیمه در آن موفق‌تر است و شاخص موفقیت کشورها به میزان نفوذ شاخص ضریب بیمه بستگی دارد.

رییس بیمه مرکزی افزود: اگر سرمایه گذاری در کشور انجام شود که بتواند توسط شرکت‌های بیمه‌ای تضمین شود سرمایه‌گذار دوباره بازخواهد گشت و این چرخه باعث رشد اقتصادی خواهد شد. 

وی با تاکید بر اینکه هر قدر نقش دولت کمرنگ‌تر باشد صنعت بیمه موفق‌تر است، گفت: زمانی بود که ما در کشور ۴ شرکت بیمه دولتی داشتیم ولی الان تنها ۳۲درصد صنعت بیمه در دست دولت است.

رییس بیمه مرکزی معتقد است اینکه شرکت‌های بیمه‌ای دارند به سمت تخصصی شدن می‌روند اتفاقی بسیار خوب است.

سلمیانی خاطرنشان کرد: صنعت بیمه با جمع کردن پول خردهای مردم به عنوان حق بیمه به کمک بانک و بازار سرمایه در امر سرمایه‌گذاری می‌آید.

وی با بیان اینکه متاسفانه هنوز در ایران شرکت‌های بیمه علاقه‌مندند در بانک سرمایه‌گذاری کنند، افزود: در سال گذشته ۲۰ درصد پرتفوی بیمه‌ها در بازار سرمایه سرمایه‌گذاری شده که امیدواریم در سال ۹۸ و ۹۹ این عدد به ۴۰ درصد برسد.

وی همچنین از تبدیل اوراق بیمه‌ای به اوراق بهادار به گونه‌ای که بتوان آن را در بازار سرمایه خرید و فروش کرد، خبر داد.

رییس بیمه مرکزی ادامه داد: بهترین فرصت جوامع پیشرفته این است که افراد سعی می‌کنند از طریق خرید بیمه زندگی برای آینده‌شان درآمد کسب کنند که در کشور ما ۱۱میلیون نفر از جمعیت کشور تحت بیمه زندگی هستند و ما باید مثل کشورهای توسعه یافته این مقدار را به ۶۰ درصد برسانیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار سرمایه بیمه بیمه زندگی شرکت های بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۰۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان گفت: هدف رویداد صدرا، همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، غلامرضا خاکساری در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: رویداد صدرا مسیری برای رشد اشتغال و تحقق تعهد 7500 نفری اشتغال فارغ‌التحصیلان بیکار در استان همدان است.

وی با بیان اینکه در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه توجه ویژه شده است، بیان کرد: به همین منظور تعامل و همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان با هدف ترویج فرهنگ کار‌آفرینی در بین دانشجویان و دانشگاهیان و همچنین توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در دستور کار این واحد دانشگاهی قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد واحد همدان با بیان اینکه با ورود دانشگاه به صنعت می‌توان در حل مسئله‌های مختلف مثمر ثمر عمل کرد، گفت: با ورود دانشجو به عنوان کارورز، و کسب مهارت برای ورود به بازار کار می‌توان توسعه اقتصاد و اشتغال پویا را در این زمینه با همکاری صنعت و دانشگاه به خوبی شاهد بود.

خاکسار همچنین با اعلام اینکه طرح پویش نیز در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است، بیان کرد: در اجرای این طرح دانشجویان تحصیلات آکادمی را توامان با تجربه مهارت‌آموزی دنبال خواهند کرد و همچنین دانشگاه امکان اشتغال همزمان با تحصیل را برای دانشجویان فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در طرح پویش دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود، بیان کرد: مهارت‌آموزی مانع از هدررفت منابع می‌شود و به دنبال آن اشتغالزایی ایجاد خواهد شد بنا‌بر‌این اگر بخواهیم دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سه و چهار حرکت کند و مشکلی از مشکلات جامعه را حل کند، باید مهارت‌آموزی را تقویت کنیم.

رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه

در ادامه حجت‌الاسلام رضا محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان، اظهار داشت: با از بین برداشتن حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه ‌و با تقویت این رویکرد، هم تحصیل انجام می‌شود و هم بازار کار دقیقی پیش روی دانشجویان است.

وی با بیان اینکه رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه است، بیان کرد: اگر به این رویداد توجه ویژه شود می‌تواند منجر به اثرگذاری بودن نقش دانشگاهیان در بازار کار و توسعه استغال استان همدان شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان