Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@01:48:09 GMT

تدوین سیاست‌های جدید سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۲۳۹۳

تدوین سیاست‌های جدید سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی در جمع اعضای هیات مدیره شرکت های وبیمه (سرمایه گذاری صنعت بیمه)، توسعه عمران و شرکت خدمات مهندسین مشاور، با اعلام این مطلب افزود: بخش سرمایه گذاری برای نهاد ناظر اهمیت خاصی دارد و باید در این خصوص، عوامل و شاخص‌های موجود کشور را در نظر بگیریم و بتوانیم از ظرفیت های موجود بیشترین بهره را ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه بیمه مرکزی در اندیشه بنگاه داری نیست، اظهار داشت: مجموعه سرمایه گذاری در این بخش، باید برنامه ها، نیازها و اهداف بیمه مرکزی را محقق کند تا سود عملیات سرمایه گذاری به صنعت بیمه برگردد.

وی تصریح کرد: وقتی بورس اعلام می‌کند ۶۳ درصد میانگین بازدهی سال ۹۷ بوده است پس انتظار صنعت بیمه از شرکت سرمایه گذاری این است که سود بالای ۶۳ درصد را شناسایی کند.

سلیمانی افزود: ما اعتقاد داریم کسانی باید در این مجموعه مدیریت کنند که قوی تر از بقیه حرکت کنند، چرا که در بحث بازدهی سهام مواردی داریم که بالای ۱۰۰ درصد سود، نشان داده اند.

وی استفاده از فرصت ها، تزریق سرمایه و ایجاد هماهنگی بین مجموعه های سرمایه گذاری بیمه را ضروری ارزیابی کرد و افزود: در کنار اعضای مجرب هیات مدیره و مشاوران مبتکر شرکت سرمایه گذاری، باید زمینه ورود شرکت های بیمه را به این بازار سرمایه فراهم کنیم تا با تمرکزگرایی در این حوزه به اهداف بزرگ صنعت بیمه دست پیدا کنیم.

رییس کل بیمه مرکزی از لزوم تدوین سیاست سرمایه‌گذاری واحد در امر سرمایه گذاری های صنعت بیمه خبر داد و افزود: در بیمه مرکزی باید یک جهش بزرگ مالی اتفاق بیفتد و رقم ۶۰ هزار میلیارد دست کم به ۱۸۰ هزار میلیارد تبدیل شود.

وی با تاکید بر این نکته که آیین نامه ۶۰ دست شرکت سرمایه گذاری را برای بهره گیری از روش های گوناگون اقتصادی، باز گذاشته، اعلام کرد: این شرکت می تواند با مشارکت شرکت های بیمه ای در پروژه‌های ساختمانی فعالیت کند و در بخش سهام نیز با همکاری شرکت های بورسی، سرمایه گذاری سودمندی داشته باشد.

رییس شورای عالی بیمه با رد انگیزه بنگاه داری نهاد ناظر به سهم بیمه مرکزی در بازار بیمه اتکایی اشاره کرد و افزود: هدف اصلی ما این است که در زمان پرداخت خسارت، مشکل مالی نداشته باشیم و ارزش مبالغی که از بیمه گذاران دریافت می شود نیز محفوظ بماند. وی تصریح کرد: اگر تورم ۳۰ درصد باشد باید به گونه ای سرمایه گذاری کنیم که بتوانیم ۵۰ درصد ارزش افزوده داشته باشیم و سود حاصله از آن در اختیار صنعت بیمه قرار گیرد.

وی با بیان این نکته که بازارهای پولی و مالی هنوز با ظرفیت ها و قابلیت های بازار بزرگ صنعت بیمه آشنایی چندانی ندارند، گفت: با افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری راه ورود برای شرکت‌های بیمه گشوده خواهد شد و سود ناشی از خرید سهام در اختیار شرکت های بیمه قرار خواهد گرفت.

سلیمانی با تشریح آخرین وضعیت سرمایه گذاری های صنعت بیمه در بخش های ساختمان، بورس و موارد دیگر، اعلام کرد: در بحث سرمایه‌گذاری در بورس و همکاری با کارگزاری ها باید به این نکته توجه شود که فقط به یک شرکت به صورت متمرکز، وابسته نباشیم و برای صیانت از این سرمایه_ با کمک کارگزاری های مطمئن و پاکدست_ برنامه ریزی کنیم. وی اظهار داشت: ما به یک مجموعه مالی نیاز داریم که علاوه بر شناخت مفاهیم بیمه ای، بازار سرمایه را نیز بشناسد.

رییس شورای عالی بیمه با اشاره بر لزوم رفع مباحث بوروکراسی و چالش های مدیریتی نسبت به همکاری اداره کل سرمایه گذاری و شرکت سرمایه گذاری صنعت بیمه تاکید کرد.

وی در پایان با ابراز خرسندی از روند خدمات رسانی نهادهای دولتی اعم از تامین اجتماعی و سازمان های مشابه، گفت: هیچ بن بستی در امر خدمات رسانی به مردم وجود ندارد و خوشبختانه بهترین کارها در جمهوری اسلامی در بخش بیمه و تامین اجتماعی است.

گفتنی است در این نشست اعضای هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری صنعت بیمه نیز به طرح دیدگاه های خود پرداختند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی روابط عمومی و امور بین الملل سرمایه سرمایه گذاری صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۲۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی