Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@00:06:53 GMT

کلاهبرداری با تبلیغ شرکت سرمایه‌گذاری جعلی

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۲۹۹۶۹

رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی از دستگیری کلاهبرداری حرفه‌ای و اعتراف او به ۲۵ فقره کلاهبرداری با تبلیغ شرکت سرمایه‌گذاری جعلی از طریق یکی از سایت‌های آگهی و نیازمندی خبر داد. سرهنگ سیدنورالدین حسینی در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، در بیان جزئیات این خبر گفت: در پی اعلام شکایت‌هایی به پلیس آگاهی استان در خصوص کلاهبرداری از چند شهروند اراکی، بررسی موضوع به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان ارجاع داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با آغاز تحقیقات تخصصی از سوی کارآگاهان پلیس مشخص شد که فردی از مدت‌ها قبل در یکی از سایت‌های مشهوری که محل تبلیغ آگهی، نیازمندی و خرید وفروش کالا‌های نو و دست دوم است، تحت عنوان یک شرکت سرمایه‌گذاری و شراکت در فعالیت اقتصادی، تبلیغاتی گسترده را انجام داده و در تماس با متقاضیان سرمایه‌گذاری با شیوه‌های متقلبانه و تطمیع آنان و وعده سود‌های بالا، اقدام به اخذ وجوهی از آنان کرده است. این مقام انتظامی‌ادامه داد: بعد از مدتی افرادی که تصور می‌کردند در یک شرکت سرمایه‌گذاری کرده‌اند، متوجه می‌شوند که این فرد، دیگر جوابگوی تماس‌های آن‌ها نبوده و متواری شده است.

سرهنگ حسینی تصریح کرد: با پیگیری‌های تخصصی کارآگاهان پلیس سرانجام، سرنخ‌هایی از متهم به‌دست آمد و این فرد که اهل و ساکن یکی از استان‌های همجوار مرکزی بود، شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی برنامه‌ریزی دستگیری او آغاز شد. رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد:در یک برنامه‌ریزی عملیاتی و در تحقیقاتی تخصصی، مخفیگاه متهم در یکی از محله‌های شهر اراک شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد. وی ادامه داد: در بازجویی‌های انجام شده متهم به ۲۵ فقره کلاهبرداری از این طریق اعتراف کرد که تا کنون ۱۰ نفر از شاکیان پرونده‌ها که در حدود یک‌میلیارد ریال از آنان کلاهبرداری شده است، شناسایی شده‌اند.

سرهنگ حسینی با بیان ادامه تحقیقات تکمیلی برای شناسایی دیگر مالباختگان در این پرونده‌ها گفت: متهم پرونده به دادسرا معرفی و با صدور قرار روانه زندان شد. رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی با تاکید بر ضرورت هوشیاری و دقت نظر شهروندان در استفاده از سایت‌های تبلیغی و خرید و فروش اجناس دست دوم گفت: افرادی که به این روش از آنان کلاهبرداری شده، برای طرح شکایت با شماره تلفن ۰۸۶۲۱۸۴۰۴۳ اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان مرکزی تماس بگیرند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کلاهبرداری سرمایه گذاری جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است

براساس گزارش بیزنس اینسایدر، وارن بافت، سرمایه‌گذار معروف آمریکایی و مدیرعامل شرکت برکشر هاتاوی، زنگ هشدار هوش مصنوعی را به صدا درآورده و گفته است که این فناوری تحول‌آفرین باعث افزایش و پیشرفته‌تر شدن روش‌های کلاهبرداری خواهد شد.

به گزارش زومیت، بافت معتقد است تصاویر و ویدئوهایی که توسط هوش مصنوعی ساخته می‌شوند، به‌حدی قانع‌کننده هستند که دیگر واقعی یا ساختگی بودن آن‌ها را نمی‌توان به‌آسانی تشخیص داد.

بافت اعلام کرد که کلاهبرداران برای دریافت پول نقد از افراد، یک ویدئو با کمک فناوری دیپ‌فیک از او ساخته بودند. او همچنین مانند سال گذشته هوش مصنوعی را به بمب اتم تشبیه کرد.

سرمایه‌گذار معروف آمریکایی از خطرناک‌ بودن هوش مصنوعی صحبت می‌کند و این در حالی است که بافت قبل از انتشار ChatGPT از پتانسیل هوش مصنوعی تعریف می‌کرد.

مدیرعامل سرشناس برکشر هاتاوی پیش‌تر تأکید کرده بود که در زمینه‌ی فناوری هوش مصنوعی متخصص نیست؛ اما اهمیت آن را هم انکار نخواهد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری میلیاردی با شگرد نفوذ در سفارتخانه‌ ها و اخذ ویزای کشورهای اروپایی
  • هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره
  • کلاهبرداری ۸ میلیاردی با لینک جعلی کالابرگ الکترونیک در عنبرآباد
  • کلاهبرداری با شگرد خرید حواله خودرو در کرج
  • کلاهبرداری با اخذ ویزا
  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است