Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجوز فعالیت شرکت لیزینگ گسترش سرمایه‌گذاری ملی از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران رسما تایید شد تا فعالیت‌های این شرکت پیش‌رو در بازار لیزنگ (واسپاری) کشور بیش از پیش شتاب بگیرد. 

 به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام شرکت لیزینگ گسترش سرمایه‌گذاری ملی، بعد از بررسی دقیق کارشناسانه تمام فرآیندهای لیزینگ از سوی کارشناسان حوزه نظارت بانک مرکزی، مجوز فعالیت این شرکت در تمامی حوزه‌های واسپاری تمدید و به مدیریت این شرکت ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شورای پول و اعتبار در تاریخ ۱۴ دی‌ماه ۱۳۹۵ دستورالعمل جدیدی را برای فعالیت شرکت‌های لیزینگ تصویب و ابلاغ کرده که طبق این مصوبه، شرکت‌های لیزینگِ مجاز می‌بایست همه فعالیت‌شان را با مواد این مصوبه منطبق سازند تا مجوز آنها تمدید شود. افزون بر این، متقاضیان تاسیس و راه‌اندازی شرکت‌های لیزینگ باید شرایط دستورالعمل مزبور را در فرایند ثبت، تاسیس، راه‌اندازی و فعالیت رعایت کنند. 

حامد کارگر سامانی، مدیرعامل شرکت لیزینگ گسترش سرمایه‌گذاری ملی در این باره خاطرنشان کرد: «بانک مرکزی ایران در راستای سیاست‌های نظارتی خویش طی سال‌های اخیر با بررسی دقیق کارشناسی و مطابق با استانداردهای شرکت‌های واسپاری به منظور صیانت از حقوق تمامی ذی‌نفعان صنعت لیزینگ از تمدید مجوز فعالیت بسیاری از شرکت‌های لیزینگ صرف نظر کرده، این تصمیم به منظور صیانت از حقوق مردم اتخاذ شده و باعث افزایش اعتماد عمومی نسبت به فعالیت‌های اکثر شرکت لیزینگ دارای مجوز شده است. 

وی در خصوص تمدید مجوز فعالیت این شرکت بعد از گذشت هشت سال سابقه حضور در این بازار، گفت:«بانک مرکزی ایران برای تمدید فعالیت‌های شرکت‌های لیزینگ با بهره‌گیری سازوکارهای نظارتی مطابق با استانداردهای فنی در زمینه فعالیت شرکت لیزینگ، شرایط شرکت‌های متقاضی را مورد کنکاش و بررسی قرار می‌دهد، از این رو تمامی ابعاد و مستندات چند ساله فعالیت شرکت لیزینگ گسترش سرمایه‌گذاری ملی طی یک سال گذشته مورد بررسی دقیق کارشناسی قرار گرفته است که خوشبختانه با تلاش تمامی مدیران، کارشناسان و کارکنان خبره این  شرکت، بعد از اکتساب و احراز تمامی شرایط و استانداردهای کیفی و کمی لازم مجوز فعالیت این شرکت از سوی مرجع نظارتی مورد تائید و تمدید قرار گرفت.» 

سامانی با اشاره به اهمیت تایید نهاد نظارتی بر صنعت لیزینگ برای فعالیت این شرکت و تمامی شرکت‌های فعال در این حوزه یادآور شد: «تایید بانک مرکزی به منزله نماد اعتبار و اعتماد عمومی به شرکت‌هایی چون شرکت لیزینگ گسترش سرمایه‌گذاری ملی است. نهاد ناظر در برابر تمدید مجوز فعالیت که به شرکت اعطا می‌کند، خود را نماینده عموم جامعه و مسئول دانسته و شرکت‌های دارای مجوز نیز به طور متقابل خود را در برابر اعتماد نهاد ناظر و سیاست‌گذار، مسئول می‌داند، بنابراین تمامی مشتریان صنعت لیزینگ با مراجعه به شرکت‌های معتبر مطلع هستند که این شرکت‌ها از شرایط ممتازی نسبت به تمامی شرکت‌هائی که طی سال‌های اخیر با درج آگهی در برخی از روزنامه‌ها، اعتماد عمومی نسبت به صنعت لیزینگ را خدشه‌دار کرده‌اند، برخوردار هستند.» 
وی با اشاره به اینکه تمدید مجوز فعالیت این شرکت یکی از مهمترین برنامه‌های سال ۱۳۹۶ هیات‌مدیره شرکت بود، افزود: «این اقدام در راستای افزایش شفاف‌سازی و اعتباربخشی به فعالیت‌های این شرکت در سال ۱۳۹۷ صورت گرفته است. » 

حامد کارگر سامانی با اشاره به اینکه با تمدید مجوز فعالیت شرکت لیزینگ گسترش سرمایه‌گذاری ملی، در سال آینده شاهد حضوراین شرکت در بازار لیزینگ مسکن می‌باشیم، یادآور شد: « با توجه به چشم‌انداز روشن بازار سرمایه در سال آتی، هم‌اینک شاهد مطالعه و بررسی لیزینگ سهام نیز هستیم که در آینده نزدیک خبرهای خوبی برای سرمایه‌گذاران بورسی داریم.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۸۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اعلام اینکه مهم‌ترین مانع برای اجرای سد معشوره کسب مجوز ماده ۲۳ است، گفت: این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات این پروژه آغاز می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محسن منصوری، در جلسۀ بررسی مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به لرستان، گفت: 7500 میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عمرانی این سفر هزینه‌ شده‌است.

او اضافه کرد: بخش مهمی از مصوبات دور اول سفر رئیس‌جمهور به لرستان نهایی شده‌است و یا با درصد پیشرفت فیزیکی بالا در دست تکمیل است.

تهاتر نفت برای اتمام عملیات راه‌آهن خرم‌آباد + فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور یادآور شد: چند پروژۀ شاخص لرستان به منابع مالی بالایی نیاز دارد و لازم است جذب اعتبار برای تسریع در پیشرفت این پروژه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

منصوری بیان کرد: کارخانه پارسیلون، راه‌آهن دورود به خرم‌آباد و سد معشوره از مهم‌ترین پروژه‌های شاخص لرستان است که به‌صورت ویژه پیگیری می‌شود.

او با بیان اینکه زیرساخت‌های کارخانه پارسیلون خرم‌آباد بسیار مناسب است، اما تجهیزات این کارخانه باید به‌روزرسانی شوند، متذکّر شد: جلسه‌ای را با حضور مراجع ذی‌ربط برای پیگیری این پروژه در هفتۀ آینده برگزار می‌کنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبارات راه‌آهن خرم‌آباد از جمله تهاتر نفت انجام شده‌است و فعالیت مجدد این پروژه آغاز می‌شود.

منصوری با اعلام اینکه مهم‌ترین مانع برای اجرای سد معشوره کسب مجوز ماده 23 است، گفت: این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات این پروژه آغاز می‌شود.

او با تأکید بر اقدام جهادی مدیران برای تحقق شعار مهم دولت سیزدهم عنوان کرد: پروژه‌های با بیشترین درصد پیشرفت فیزیکی باید در اولویت قرار بگیرد.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • مجوز بازگشت «راهیان» به لیگ دسته اول فوتبال صادر شده‌ است
  • خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌
  • توقیف ۱۳ میلیون دلار دارایی دو بانک غربی در روسیه
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد