Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندارمرکزی گفت: استان مرکزی با پتانسیل قوی صنعتی با استقرار شرکت هواپیمایی کشور توانایی تبدیل شدن به کانون و قطب سرمایه‌گذاری خارجی را دارد. ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در نشست مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان مرکزی با اشاره به ضرورت تقویت ناوگان هوایی اظهار داشت: توسعه سرمایه‌گذاری خارجی، ایجاد اشتغال و توسعه استان مستلزم تقویت است و استقرار شرکت هواپیمایی آراز می‌تواند به تقویت ناوگان هوایی و بهبود شرایط ناوگان هوایی و خدمات این حوزه کمک کند و نقش به‌سزایی را در این زمینه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرودگاه امیرکبیر اراک از نظر جغرافیایی موقعیت مطلوبی را برای استقرار یک شرکت هواپیمایی دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: استقرار شرکت هواپیمایی برطرف کردن نیاز حمل و نقل هوایی، افزایش حضور سرمایه‌گذاران و اشتغال استان را به دنبال داشته و می‌تواند در سرویس‌دهی به استان‌های مجاور هم اثربخش باشد.

آقازاده بیان کرد: اسقرار شرکت مذکور از برنامه‌های استانداری مرکزی با هدف رفع نواقص فرودگاه اراک و انجام حمایت‌های مالی و تامین فاینانس مورد نیاز بوده که در این راستا خرید پنج فروند هواپیما با سن تک‌رقمی را در نظر داریم.

وی عنوان کرد: هم‌زمان با برطرف‌سازی مشکلات فرودگاه اراک و اقدام‌های حمایتی استان، ضمانت‌نامه‌ها و اقدام‌های لازم برای استقرار این شرکت در استان هم ضروری بوده و  کارگروهی بر این مبنا متشکل از معاونان اقتصادی و عمرانی استانداری برای استقرار و آغاز فعالیت شرکت هواپیمایی کشوری در استان مرکزی درحال تشکیل است.  

استاندار مرکزی اضافه کرد: برطرف کردن مشکلات فرودگاه اراک، پیگیری تامین فاینانس و تسهیل در ایجاد این شرکت در استان از مهم‌ترین اقدامات  این کارگروه به شمار می‌رود.

آقازاده بیان کرد: کمتر از یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در استان مرکزی انجام شده که تلاش داریم برای سال آینده وضعیت سرمایه‌گذاری خارجی را در استان افزایش دهیم و معتقد هستیم که استان مرکزی با پتانسیل قوی صنعتی با استقرار شرکت هواپیمایی کشور توانایی تبدیل شدن به کانون و قطب سرمایه‌گذاری خارجی را دارد.

انتهای پیام/ح

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۲۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس با بیان اینکه حوزه صنعت و معدن اولویت نخست استان مرکزی است، گفت: باید راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اکبر کریمی شامگاه گذشته در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی پیشانی صنعت کشور است، اولویت نخست مدیریت استان و مردم، حوزه صنعت و معدن است، گره‌ها و مشکلات استان زیاد است و نیاز است با حمایت و همکاری وزارت صمت این مشکلات کاهش پیدا کند. 

وی افزود: رؤسای بانک مرکزی همیشه اعلام می‌کنند که مشکلات ارزی وجود ندارد اما تراز تجاری ما سال گذشته با احتساب فروش نفت و برق و سایر اجزا نشان می‌دهد بیش از 20 میلیارد دلار مازاد ارزی وجود داشته است، اگر فروش نفت و برق و غیره لحاظ نشود 16.8 میلیارد دلار تراز تجاری ما منفی بوده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی عنوان کرد: سال گذشته روند صادرات نیز کاهشی بوده است و صادرات از 49.9 دلار به کاهش پیدا کرده است، کل صادرات به لحاظ وزنی نسبت به سال 1401 به میزان 10 درصد رشد داشته است، اما از نظر ارزش 17 درصد کاهش داشته است و این نشان می‌دهد کیفیت صادرات نیز کاهش داشته است.

کریمی بیان کرد: چرا باید سیاست‌هایی در خصوص نرخ ارز، تأمین و‌تخصیص ارز و بحث تعهد ارزی برای صادرات را ادامه دهیم؟ تعهد ارزی در زمان جنگ برای شرایط اضطراری لحاظ شده بود تا فضای ارزی کشور مدیریت شود، اما این روند در کشور همچنان ادامه داد، اما تا چه زمانی باید صادرکنندگان اجبار شوند تا ارز خود را به قیمت دستوری و زیر قیمت بازار به دولت ارائه دهد؟ این امر سبب شد بسیاری از صادرکنندگان واقعی از صحنه صادرات کنار بروند و عرصه صادرات جولانگاه افرادی شود که با کارت بازرگانی اجاره‌ای یک‌بار مصرف کار کنند. 

وی خاطرنشان کرد: برای ادامه مسیر باید راهکاری ارائه شود تا برای صادرکنندگان انگیزه ایجاد شود، به طور مثال سال 96 نیز 500 دلار صادرات فرش داشتیم در حالی‌که در دو سال اخیر صادرات فرش به 40 یا 50 دلار رسیده است و این نشان از این دارد یک سری از کالاها شرایطی دارند که با قاعده کلی بازار تعهد ارزی سازگار نیست. 

استان مرکزی به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد

علی جودکی نیز در این نشست اظهار داشت: استان مرکزی به واسطه صنعت در کشور شناخته شده است به طوری که تمامی حلقه‌های زنجیره تولید در استان مرکزی وجود دارد. 

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های با ظرفیت بالای کشور است به طوری که این استان به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد و استانی است که صنعتِ صنعت‌ساز است و می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند به طوری که از استان مرکزی به عنوان ناوبندر کشور یاد می‌شود.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد: تخصیص ارز، تأمین نقدینگی، تأمین مواد اولیه و بورس کالا چهار اولویت صنایع استان مرکزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک