Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رييس کل بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران در کنفراس يورو ماني فرانسه گفت: گزينه‌هاي سرمايه‌گذاري خارجي در صنعت بيمه ايران به صورت خريد سهام‌هاي شرکت هاي بيمه ايراني، ايجاد شعبه يا نمايندگي شرکتهاي بيمه خارجي در ايران و ايجاد بروکرهاي اتکايي است.

به گزارش تارنماي بيمه مرکزي، عبدالناصر همتي، بر آمادگي بيمه مرکزي براي کمک به تعامل و ارتباط بيمه هاي ايراني با بيمه هاي خارجي به شرط تامين منافع متقابل تاکيد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همتي درباره روند خصوصي شدن صنعت بيمه گفت: بازار بيمه ايران، از زمان تصويب قانون شرکت‌هاي بيمه غيردولتي در سال 2001 و فروش سهام بيمه‌هاي دولتي به بخش خصوصي در سال 2008 به تدريج از ساختار انحصاري و دولتي فاصله گرفت و به سمت رقابتي شدن حرکت کرد.
رئيس شوراي عالي بيمه آزادسازي و حذف مقررات نظام تعرفه‌اي و استقرار نظام نظارت بر توانگري موسسات بيمه، به‌روز رساني مقررات بيمه‌اي و تطبيق آن با رويه ها و استانداردهاي بين المللي، توسعه و استقرار سامانه‌هاي نظارت الکترونيکي بر بازار بيمه مانند اعطاي کد يکتا به بيمه‌نامه‌ها، استقرار نظام حاکميت شرکتي و تدوين مقررات مربوط، ورود نيروي هاي جوان و تحصيل‌کرده و ارتقا کيفي منابع انساني صنعت بيمه، را از عوامل مهم توسعه و رقابتي شدن صنعت بيمه ايران اعلام کرد.
** اثر برجام
وي نقش برجام در صنعت بيمه را مثبت ارزيابي کرد و گفت: بعد از برجام تحولات مهمي در صنعت بيمه ايران اتفاق افتاد. در زمان تحريم‌ها نسبت واگذاري اتکايي به خارج ايران به شدت کاهش يافت و به کمتر از يک درصد رسيد. اما بعد از برجام اين روند متوقف و معکوس شد و واگذاري اتکايي به خارج بتدريج در حال بهبود است.
همتي يادآور شد: با لحاظ مشارکت بيمه‌گران اتکايي بزرگ اروپايي در قرارداد مازاد خسارت بازار بيمه ايران که در ماه‌هاي اخير قطعي شد اين نسبت رشد چشمگيري نيز خواهد يافت. از سوي ديگر حدود 70 درصد نفتکش‌هاي ايران و بيش از 45 درصد کشتي‌هاي ايراني توانسته‌اند از کلوب بين‌المللي IG پوشش بيمه‌اي بگيرند. همچنين کشتي‌هاي بيمه‌شده توسط موسسات P&I ايران مي‌توانند در بنادر کشورهاي اروپايي تردد کنند.
وي از آمادگي کامل بيمه مرکزي براي کمک به تعامل و ارتباط بيمه‌هاي ايراني با بيمه‌هاي خارجي به شرط تامين منافع متقابل خبر داد و گفت: البته نقش محوري بيمه مرکزي نقش نظارتي و حمايت از حقوق بيمه‌شدگان است و اگر شرکت هاي بيمه استانداردهاي نظارتي بيمه مرکزي را در تعاملات خود با بيمه‌هاي خارجي مد نظر قرار بدهند و اين ارتباطات متضمن منافع هر دو طرف باشد هيچ مانعي براي توسعه روابط وجود نخواهند داشت و بيمه مرکزي اين تعاملات را تشويق کرده و به آن کمک خواهد کرد.
رئيس شورايعالي بيمه گفت: در صنعت بيمه ايران در حوزه بيمه‌هاي زندگي واگذاري به خارج نداشته‌ايم. اما بعد از برجام به منظور تشويق همکاري‌هاي بين‌المللي شرکت هاي بيمه ايراني و انتقال دانش فني و توسعه نيروي انساني، بيمه مرکزي براي اولين بار به يکي از شرکت هاي بيمه اجازه داد تا با يکي از شرکت هاي بيمه اتکايي بزرگ دنيا قرارداد واگذاري اتکايي در زمينه بيمه‌هاي عمر منعقد کند و بتدريج بقيه شرکت ها نيز وارد خواهند شد که اين نشانه عزم جدي بيمه مرکزي براي ارتقاي ارتباطات بين‌المللي صنعت بيمه ايران است.
رئيس کل بيمه مرکزي، صنعت بيمه ايران را داراي ظرفيت‌هاي بکر فراواني دانست و گفت: صنعت بيمه در ايران بستر بسيار مناسبي براي سرمايه‌گذاري خارجي است. ريسک موجود در موجودي سرمايه کشور، بالاي سه هزار ميليارد دلار برآورد مي‌شود. به عبارت ديگر تقاضاي بالفعل و بالقوه براي پوشش ريسک در اقتصاد ما بالاي سه هزار ميليارد دلار است که در حال حاضر فقط کمتر از 30 درصد اين ريسک تحت پوشش بيمه‌ است.
همتي با تاکيد بر ظرفيت هاي خالي بيمه در کشور گفت: تنها 13 درصد يعني فقط 3 ميليون 140 هزار دستگاه پوشش بيمه بدنه دارند. از نزديک 80 ميليون ايراني، فقط 14 ميليون و 200 هزار نفر يعني 18 درصد، بيمه عمر دارند. همچنين تعداد بيمه‌شده‌هاي تکميلي درمان 12 ميليون و 400 هزار نفر است يعني فقط 16 درصد مردم بيمه درمان تکميلي دارند. از حدود 25 ميليون واحد مسکوني در ايران فقط 11 درصد تحت پوشش بيمه است و از کل واحدهاي مسکوني ايران کمتر از 7 درصد تحت پوشش بيمه زلزله قرار دارد.
وي در خصوص روند رشد ضريب نفوذ بيمه در کشور گفت: در 20 سال گذشته ضريب نفوذ بيمه يا نسبت حق بيمه توليدي صنعت بيمه ايران به توليد ناخالص داخلي، همواره در حال رشد بوده است. در اين 20 سال، صنعت بيمه ايران 4.5 برابر کل اقتصاد ايران رشد داشته است. اينها همه نشانه روشن پتانسيل بالا و کم‌نظير صنعت بيمه ايران براي توسعه سرمايه‌گذاري است.
همتي با اشاره به رشد بالا پتانسيل صنعت بيمه کشور گفت: در حال حاضر، چندين شرکت بروکري و اتکايي اقدام به تاسيس دفتر تماس در تهران کرده اند. افراد و شرکت هاي خارجي مي توانند تا 49 درصد سهم شرکت هاي بيمه ايراني را خريداري کنند. ضريب خسارت پايين رشته هاي بيمه اي که در ميان مردم کمتر گسترش و توسعه يافته اند، پتانسيل خوبي براي سرمايه گذاري در صنعت بيمه ايران ايجاد کرده است. قطعا با توجه به سياست هاي اقتصادي دولت دوازدهم و غلبه بر رشد اقتصادي منفي سال هاي گذشته و شروع رشدهاي مثبت اقتصادي، اين پتانسيل رشد بيمه روز به روز بيشتر خواهد شد.
وي افزود: بنابراين، گزينه‌هاي سرمايه‌گذاري خارجي در صنعت بيمه ايران بصورت خريد سهام‌هاي شرکت هاي بيمه ايراني، ايجاد شعبه يا نمايندگي شرکتهاي بيمه خارجي در ايران و ايجاد بروکرهاي اتکايي است و بيمه مرکزي عزم جدي دارد تا به شرکتهاي خارجي فعال در زمينه بيمه و ساير سرمايه‌گذاراني که قصد سرمايه‌گذاري در اين حوزه‌ها را دارند کمک کند.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام*9186*1961*
دريافت: هما همت خواه* انتشار: مريم مسعود
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۷۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، جواد اوجی وزیر نفت امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین گشایش رسمی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی گفت: بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی یکی از رویداد‌های مهم منطقه است که به لطف پروردگار بیش از ۱۷۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند که نشانه پویایی صنعت نفت است.

وی افزود: خوشبختانه هر سال شرکت‌ها با حضوری پرشور در این نمایشگاه شرکت دارند و این امر موجب شده که در دولت ۱۳ با اتکا و پشتیبانی فعالان این حوزه اتفاقات خوبی رقم بخورد و با استفاده از ظرفیت داخلی توسعه پروژه‌ها را شاهد هستیم.

وزیر نفت بیان کرد: در شروع به کار این دولت میزان تولید و صادرات چه وضعیتی داشت و با اتکا به توان سازندگان داخلی چه وضعیتی دارد. در ابتدای دولت پروژه‌های نیمه تمام وجود داشت و با در اولویت قرار دادن پروژه‌های ارزآور با برنامه ریزی کار خود را آغاز کرد.

اوجی گفت: سال گذشته با اتکا به توان سازندگان داخلی ۷۹ پروژه به ارزش ۱۶.۵ میلیارد دلار به اتمام رساندیم که برخی از آنها نزدیک به یک دهه متوقف شده بودند.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه امسال از دستاورد‌های دولت رونمایی می‌کنیم، ادامه داد: ۵۴ میلیون متر مکعب به ظرفیت گاز اضافه شد و ۵۰ میلیون متر مکعب به ظرفیت پالایشی گاز کشور و بیش از ۲۲۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت فرآورده‌های نفتی افزوده شد و نزدیک به ۱۰ میلیون تن به محصولات پتروشیمی دست یافتیم.

وی بیان کرد: یکی از دستاورد‌های بزرگ فاز ۱۱ پارس جنوبی بود که به همت کارکنان صنعت نفت به بهره برداری رسید و اکنون ۱۲ میلیون متر مکعب گاز برداشت می‌شود که تا پایان دولت به ۳۰ میلیون متر مکعب می‌رسد و در سال‌های آتی آن به ۵۰ میلیون متر مکعب می‌رسد.

اوجی با تأکید بر اینکه هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد، گفت: براساس آنچه وزارت نفت و بانک مرکزی از عملکرد این صنعت ارائه داده در سال گذشته رشد اقتصادی گروه نفت و گاز ۲۰ درصد بوده است و سال گذشته توانستیم علی‌رغم محدودیت‌ها بیش از ۳۵ میلیارد دلار صادرات نفت داشته باشیم.

بنابر این گزارش، بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی صبح امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت ماه) با حضور وزیر نفت و با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

در این دوره از نمایشگاه ۱۷۰۰ شرکت ایرانی و ۲۵۰ شرکت خارجی از ۱۲ کشور روسیه، چین، آلمان، فرانسه، ژاپن، کانادا، ایتالیا، ترکیه، بلاروس، هندوستان، اتریش، آرژانتین حضور دارند.

همچنین بیش از ۸۰ شرکت دانش‌بنیان، ۲۳ دانشگاه و ظرفیت حضور ۶۴ شرکت استارت‌آپی در محل سالن‌های ۱۰ و ۱۱ نمایشگاه بین المللی ایجاد شده است.

متراژ در نظر گرفته شده برای شرکت‌ها حدود ۵۰۰۰ مترمربع است و در فضایی به وسعت ۷۰ هزار متر مربع، به عرضه دستاورد‌های خود در صنعت نفت خواهند پرداخت.

در حال تکمیل...

دیگر خبرها

  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی